WordPress Webshop Woocommerce

Long tail keywordshebben weliswaar minder zoekopdrachten, maar de mensen zijn wel veel specifieker op zoek naar een product. Ze weten al wat ze willen, en dus is de kans groter dat ze iets gaan kopen.

Na een algemene inleiding over WooCommerce leggen we uit wat de verschillende mogelijkheden zijn van de various woocommerce thema’s die je kunt kiezen. Op Start24 deelt hij praktische adviezen rondom o.a.

  • Een professionele webshop is essentieel om als winkel on-line producten te verkopen.
  • Wij adviseren u dan ook, om deze updates uit te laten voeren door uw webdesign bureau.
  • We willen graag dat bij de specifieke variatie ook een aparte variatie afbeelding wordt geplaatst.

Het is internet zo eenvoudig WooCommerce te installeren, als andere plugins. Je kunt hiervoor een nieuwe plugin toevoegen in het plugins-menu. Zoek hiervoor op “WooCommerce” en klik op installeren en daarna activeren. Na het activeren van de WooCommerce plugin zie je een configuratiescherm, waarmee je heel eenvoudig wat instellingen kunt selecteren. Je kunt met deze device heatmaps aanmaken, waarin je kan zien op welke elementen bezoekers klikken, hoveren of deze compleet vermijden. Een handige device voor het meten van bezoekergedrag. Met de Hotjar plugin koppel je jouw webshop aan je Hotjar account.

Een Professionele WordPress Webshop Laten Bouwen

STRATO marketingRadar Het perfecte starterspakket voor on-line marketing. STRATO rankingCoach Snel en simpel een toppositie in zoekmachines als Google. STRATO listingCoach Verschijn met één klik in de belangrijkste on-line directories. wordpress webshop Op welke wijze is dit te installeren….zie wel downloadlink in het rijtje, maar hoe krijg ik deze mappen er dan in? Of is er ook een plugin van Sisow die recthstreeks te installeren is? Hoop dat je me kan helpen met het laatste stukje 😉 Alvast heel erg dankjewel.

Standaard dingen tot erg veel maatwerk met full eigen gemaakte plugins. Voor een redelijke simpele webshop hoef je volgens mij geen betaalde plugins aan te schaffen. Je betaald voor je iDeal PSP, afhankelijk van de aanbieder, per transactie. [newline]Maar de meeste open source pakketten werken prima out of the box. Doordat ik al vele jaren werk en daarbij ook mijn eigen kleine handeltjes heb gehad, wil ik wel eens een kleine investering doen. Mijn voornamelijk doel is om te leren, ervaringen op te doen en nieuwe contacten te leggen.

Wanneer je ook een WooCommerce webshop hebt dan weet je dat de afbeeldingen weergave soms een probleem kan zijn. Vaak worden de afbeeldingen namelijk niet allemaal in hetzelfde formaat weergeven. WooCommerce MyParcelAlle bestellingen op je webshop moeten worden verzonden.

Je kunt je zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Je marktgebied en omzetpotentieel wordt dan ineens aanzienlijk groter. Om ook succesvol in het buitenland te zijn, zal je naast het Nederlands, ook vreemde talen moeten toevoegen aan de webshop.

Zo willen we bijvoorbeeld bij de thee categorie pagina alleen specifieke thee producten laten zien in de sidebar. De meeste bedrijven maken gebruik van spaarpunten. Je wilt namelijk dat klanten het leuk gaan vinden om bij jou te shoppen op je webshop.

Na een korte training weet je al waar je alle content kunt vinden en hoe je zelf aanpassingen kunt doen. WooCommerce beschikt over duidelijke rapportages. Zo kan je de verkopen per dag, maand of jaar bekijken en heb je de mogelijkheid dit te exporteren naar een CSV bestand. 1 jaar gratis hosting en domeinregistratie + ssl certificaat+ 15 mailboxen. Woensdag levert ondersteuning op uw Woocommerce webshpo met uitstekende en persoonlijke klantenservice.

WordPress is het gebruiksvriendelijkste systeem wat je kunt vinden. De privateness statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Daarom gebruiken wij Woocommerce het is een veelzijdige WordPress plugin die wereldwijd wordt gebruikt door de grootste webshops. Woocommerce is geschikt voor webshops vanaf 1 tot wel meer dan 100+ producten zonder dat uw web site daar langzaam of onoverzichtelijk van wordt.

Wij hebben een nieuwe web site mogen realiseren voor Schippers Advocatuur. Een laagdrempelig Advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch. De oude webwinkel wordt doorgenomen, we bespreken de doelen, de KPI’s en de persona’s in een kickoff assembly. Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s.

De plugin maakt namelijk automatisch samenvattingen van elk side in jouw webshop. Je kent het gezegde “meten is weten” huge wel, en dat geldt zeker ook voor jouw webshop statistieken. En WooCommerce geeft je veel inzichten, waaruit jij voordeel kan halen. De eerste maakt het mogelijk om productgroepen te maken op foundation van verzendingen, en kan gebruikt worden om verzendkosten uit te rekenen op “Class”.

Deze jongens helpen je graag met bugs en andere kleine problemen om het platform ook weer verder te verbeteren. Als je op WordPress hosting zoek bent naar een professionele webwinkel tegen lage kosten dan zou je Woocommerce zeker eens een kans moeten geven.

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips regelt het in een paar klikken. Daarom nemen hackers het systeem vaak onder vuur. Er is altijd wel een site of shop die zijn beveiliging niet op orde heeft. Vult een geregistreerde gebruiker zijn winkelmandje, maar rekent hij of zij niet af? Laat Cart Recovery dan automatisch een e-mail sturen. Met de pro-versie kun je e-mail content afstemmen op de gebruiker en kortingscodes toevoegen. TrustPulse toont meldingen als iemand iets doet op je website, zoals een product bestellen.

Misschien geen onverstandig idee om een partij in de arm te nemen die je hierbij (onafhankelijk!) kan adviseren. Technisch gezien zijn er legio mogelijkheden om eerst in te kunnen richten/testen, voordat je live gaat met de herbouwde webshop. Maar dan kom je op een vrij technisch verhaal uit. Nu wil ik zeker verder onderzoeken wat saas voor me kan doen. Ik wil zeker ook voorraadbeheer, verzending en alles automatiseren zodat ik niet meer verzendlabels zelf moet invullen en zo.