WordPress Webshop Laten Bouwen

Met uw commentaar en onze expertise maken we voor u een professionele webshop die functioneel en representatief is. En bovendien makkelijk in het gebruik, zodat u zelf uw producten en acties actueel kunt houden. Het zoveelste voordeel van een WordPress webshop. Bij JVH webbouw gaan we prat op onze uitstekende service. Wij weten dat u niet zit te wachten op ellenlange overlegtrajecten en additional kosten.

Ik heb ‘Show page title’ uitgezet en de ‘Page Title Style’ aangepast. Met zo’n pagebuilder kan je bijvoorbeeld de indeling van de homepage of van een landingspagina bepalen. Op de pagina zelf of ergens bij ‘Theme options’. In de afbeelding kan je zien dat het emblem en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina.

Elementor Webshop: De Winkelpagina Instellen

Een klein percentage van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard betaaloptie bij WooCommerce. Met elk van de bovengenoemde thema’s kun je zelf gemakkelijk je webshop in elkaar zetten.

Mijn naam, e-mail en web site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je leert hoe je een domeinnaam en webhosting aanschaft voor jou WordPress webshop. Je kunt die hyperlinks terugvinden in de geavanceerde instellingen van Woocommerce zoals te zien op de foto. Je kan later wanneer je meerdere verzendmethode hebt toegevoegd bij je toegevoegde product kiezen welke methode past website bouwen bij welk product. Zoals vaker in deze tutorial geef ik aan dat je later je keuze kan wijzigen.

WooCommerce heeft zijn populariteit vooral te danken aan de enorme gebruiksvriendelijkheid, en de compatibiliteit met vrijwel alle WordPress thema’s. De plugin biedt standaard PayPal-ondersteuning en kan bovendien gebruikt worden in combinatie met de WPML-plugin (voor het creëren van een meertalige webshop). WordPress is het meest gebruikte platform voor web sites ter wereld.

Al 23% van alle web sites gebruikt WordPress als foundation, veel meer dan de concurrenten Joomla en Drupal. U kunt uw nieuwe WordPress webshop eenvoudig zelf aanpassen met nieuwe producten en kortingsacties. Wij leveren u een duidelijke handleiding hiervoor. De accountmanagers van Woocommerce.eu gaan graag het gesprek met u aan!

  • Dit houdt in dat ze regelmatig checken op updates en zorgen dat het website thema en de plug-ins altijd up-to-date blijven.
  • We werken vanuit het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S in de Brainport regio.
  • Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer.
  • Ik probeer deze plugin te downloaden maar telkens krijg ik de melding dat de plugin geen geldige header heeft??

Zo kan males via het menu direct gaan naar specifieke categorieën. We kunnen nu beginnen met het toevoegen van producten en het inrichten de webshop. We moeten een aparte plugin installeren om betalingen te verwerken, omdat de meest voorkomende betaalmethode in Nederland, iDeal, niet beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat gegevens (o.a. betalingen) versleuteld verstuurd worden. Dit is verplicht voor webshops, het zorgt voor extra veiligheid en… jouw domeinnaam krijgt een groen balkje in de browser.

Een andere handige plugin is de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips plugin. Met deze plugin wordt er namelijk automatisch een PFD van de factuur meegestuurd met de bevestigingsmail. Dit kan allemaal in bulk en je kunt de lay-out zelf aanpassen. De plugin is zelf free of charge, als je gebruik wilt maken van nog meer features, kun je voor de premium variant gaan.

Een WordPress webshop laten maken is echt werk voor doorgewinterde professionals die precies weten waaraan een professionele, zakelijke webshop moet voldoen. Zeker als het een webshop betreft, is het uitermate belangrijk dat alle onderdelen van de webshop geoptimaliseerd zijn.

Daarom is het belangrijk dat jouw kennis over on-line advertising up-to-date is. Alleen moet je nog wel aandacht besteden aan de instellingen WordPress hosting binnen WooCommerce. Daar hebben we namelijk nog helemaal niet naar gekeken. Hier kun je belastingtarieven, verzendmethodes en betaalmethoden toevoegen.

Als je webshop heel veel en complexe producten heeft is een WordPress webshop meestal niet de beste optie. Waar andere systemen speciaal ontwikkeld zijn voor webshops, is WordPress oorspronkelijk begonnen als blogplatform. In de tussentijd is het wel uitgegroeid tot een volwaardig CMS, maar alsnog heb je plug-ins nodig om ook producten te verkopen met je website WordPress website. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer thema’s beschikbaar waarbij je zelf de hele uitstraling en indeling kunt bepalen. Via pagebuilders en drag ’n drop opties in deze thema’s kom je een heel eind zonder zelf kennis nodig te hebben van HTML of CSS.

Producten categoriseren werkt op dezelfde manier als het categoriseren van producten in WordPress. Nu je BTW hebt ingesteld, kan je jouw eerste echte producten invoeren. Je hebt een eerste dummieproduct aangemaakt in een eerdere stap. Tijd voor het instellen van BTW in onze webshop. Heb je een pretpark, evenemententerrein, dierenpark of een product nodig om bepaalde punten uit te lichten? Verkoop tickets voor je evenementen zonder marge te betalen over je verkochte tickets.

Online enterprise kunnen verbeteren hun biologische gelederen en trekken meer webverkeer. Zo ja, elke plugin afzonderlijk terug activeren en kijken bij welke het probleem zich terug voordoet. Alleen valt het me al een tijdje op dat Bas zelf hier niet meer actief reageert. Verder heb je bv bij neostrada.nl al een ssl certificaat voor ongeveer € a hundred and twenty per jaar om je een idee te geven. Ik ben op dit second bezig met de webshop van mijn partner. Ja de knop blijft in het header gedeelte zichtbaar.

De webshop is momenteel veel beter vindbaar, waardoor het aantal bezoeken met 200% is gestegen. Er waren al meerdere webshopsystemen beschikbaar binnen het WordPress cms, maar onlangs nam Automattic , WooCommerce over. De ontwikkelaars van WordPress zien het dus helemaal zitten met WooCommerce.

Dan kies je in plaats van “Simpel product” voor “Variabel product“. Hierdoor kun je namelijk meerdere afmetingen invullen. Wil je bijvoorbeeld naast afmetingen ook verschillende kleuren toevoegen? Je kunt zoveel “Custom eigenschappen” toevoegen als je wilt. Let wel op dat je niet vergeet om “Gebruik voor variaties” aan te vinken. Ook kun je er voor kiezen om de eigenschappen te laten zien op de product pagina. Zowel web sites als webshops worden door ons altijd volledig naar wens van de klant gemaakt.

De laatste stap is een kleine omschrijving maken van het product, onderaan het scherm …deze content material zal zichtbaar worden web onder de producttitel. Je kan hier een aantal standaardzaken instellen zoals de kleur, afmetingen en meer van dit soort knowledge. Je kan ook instellingen doorvoeren voor de BTW in deze configuratie. Maak en wijs categorieën en subcategorieën toe aan je producten, zodat ze makkelijk gevonden kunnen worden voor zowel klanten als jezelf. WooThemes heeft ook een eigen extensies “suite” waaronder memberships, reccuring subscriptions, extra cost gateways en transport providers. Het magazine duidelijk zijn met alle voordelen die je nu kent, waarom WooCommerce zo populair is.