Woocommerce Webshop

WordPress Installeren?

De uitleg hiervoor vind je hier. Kies bij “Custom producteigenschap” een eigenschap in het voorbeeld “Beelddrager”. Klik in het veld “waarden” en je ziet hier de vooringestelde waarden die je bij de globale eigenschap reeds hebt ingesteld. Kies een waarde van de eigenschap. Je kan ook een globale eigenschap waarde terplekke toevoegen.

Op zo’n moment kun je deze handmatig toevoegen. Je kunt elke waarde scheiden met een halve pijp “|”. Geef de eigenschap een naam. WordPress Wanneer meerdere waarden bestaan gebruik “|” als scheiding. Moeten deze waarden op de productpagina voor de klant zichtbaar zijn.

Klik op “Nieuw item toevoegen”. 7.4 Reeds toegevoegde eigenschappen Reeds toegevoegde eigenschappen

Woocommerce Webshop Handleiding: Hoe Installeert U Woocommerce In WordPress?

Deze vind je boven het backslash \ teken met shift ingedrukt op een mac toetsenbord. Je wilt ze ook gebruiken voor de WordPress hosting variaties 7.2 Nieuwe waarden handmatige toevoegen Soms heb je waarde die incidenteel voorkomen voor één product.

Woocommerce Koppelen

  • De transcripten van de chats worden opgeslagen zodat je ze kan analyseren en kan kijken wie van je brokers het meest effectief zijn en waarom.
  • Alle offline communicatie wordt opgeslagen als ondersteuningstickets, zodat je eenvoudig later online kan komen en alsnog je klanten kan helpen.
  • De plugin heeft multi-channel communicatie-options, zodat je contact op kan nemen met je klanten op Facebook, je web site, and so forth.
  • Alle e-commerce winkels hebben een live chat nodig.
  • Je kan een gratis oplossing proberen en zien of het werkt voor jou.

Vink deze aan als je de eigenschap voor variaties wilt gebruiken. 7.three Nieuwe waarden aan “Eigenschappen” WordPress toevoegen Om gebruik te maken van een globale eigenschap moet je deze eerst aanmaken.