Woocommerce Of Magento 2? Voor

Voor deze opdrachtgevers hebben wij de Magento webshop gebouwd of een van onze extensies ingezet . bekijk ons Magento portfolio Younify is een plek waar je kunt werken en groeien met zeer ervaren IT-professionals. Het bedrijf heeft een gezonde werksfeer met een geweldig dynamisch team magento webshop. Alle collega’s zijn vriendelijk en werken allemaal als een samenhangend team.

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gegroeid tot een group van 26 professionals. Onze sterke punten zijn strategisch advies, ontwerp, ontwikkeling en ondersteuning van Magento-winkels, maar ook online advertising in de e-commerce. Dit allemaal hebben wij te danken aan ons group van Younifiers. Met meer dan 250 Magento Commerce webshop implementaties zijn wij één van de meest ervaren partijen in Nederland. Hieronder staat een klein deel van ons Magento portfolio.

Onderdelen Van Magento

Als er een probleem is, werken we er allemaal samen aan, zonder excuses. Ik heb mijn Magento kennis en Engelse taal dagelijks verbeterd door communicatie met klanten. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, worden alle prestaties hier zeker opgemerkt en beloond.

Het is inmiddels 7 jaar geleden dat bij Younify ben gestart en de reis was als niets dat ik me had kunnen voorstellen. Eén grote magento goudmijn van kennis, leren van positieve en behulpzame mensen die mij de kans gaven om projecten en taken uit te voeren.

Younify is een stabiele, duurzaam, vriend- en gezinsgericht bedrijf. De collega’s zijn erg vriendelijk, beleefd, betrouwbaar en behulpzaam. Vanaf het start voelde ik me een deel van het group. Het grootste voordeel om hier te werken is de mogelijkheid om kennis en werkervaring op te doen met ervaren mentoren om mij heen.

  • Overstappen naar andere webshop software
  • Helpt webwinkels succesvol te worden sinds 2010
  • Webshop Inspiratie: 30 Shopify Voorbeelden

Ik heb het geluk om te werken en te leren van ervaren professionals met jarenlange ervaring in Magento-ontwikkeling. Vanaf het second dat klanten je webshop bezoeken vereist deze extra magento hosting aandacht. Het is namelijk een 24/7 reside product dat continu zorg en aandacht verdient voor het beste resultaat.