Woocommerce Koppelen

Mollie biedt niet alleen WordPress hosting met iDEAL aan, maar je kunt ook nog voor andere betalingsmogelijkheden kiezen. Zo is betalen per creditcard hier bijvoorbeeld ook mogelijk.

Met WooCommerce kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je producten bijna uitverkocht zijn. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op basis van het totaal gewicht van de bestelling of op basis van het aantal producten. In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Tenslotte kan je elke gewenste WordPress webshop plugin installeren die je nog mist. Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare items, als je die graag wilt hebben.

Stap 3 Een Webshop Maken Met Best Plugin

Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip prime in orde zijn dankzij het team van Buro Staal. Daarom gebruik ik het liefst de een mogelijkheid waarmee ik meerdere producten in één keer kan aanpassen.

Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je bij PostNL tot 10KG namelijk hetzelfde bedrag. Na het aanmaken van de verzendklasse kun je deze aan een of meerdere producten koppelen. Het instellen van verzendklassen kan ook per gewicht. Vooral wanneer je internationaal gaat verzenden kan dit nog wel eens een rol spelen.

Heb jij echter wat grotere plannen of wil je direct goed starten? Dan kun je beter kiezen voor het Woo Premium pakket. Opzetten van een basis webshop is gratis op de internet hosting kosten na. Kies je voor on-line boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand.

Verwerk Eenvoudig Betalingen Through Verschillende Apparaten, Allemaal Via Onze Vernieuwde Plugin

Geen handmatige gegevensinvoer meer, alle bezorg- en ordergegevens worden doorgezet naar jouw webshop. Jouw webshop is altijd responsive en leveren we SEO-vriendelijk op.

  • Wil je bepaalde producten uitlichten op bijvoorbeeld de homepagina?
  • Indien uitgeschakeld, wordt gebruikers gevraagd om een ​​e-mailadres en wachtwoord in te geven tijdens het afrekenen.

Merkbescherming dankzij onze Domeinnaam monitor. Detecteert phishing, typosquatting en merkinbreuk door domeinnamen snel en efficiënt.

Naast Mollie kun je bij Stripe ook kiezen voor WordPress website met iDEAL. In tegenstelling tot Mollie is Stripe geen Nederlandse, maar een Amerikaanse betalingspartner. Ook hier krijg je niet te maken met abonnements- of aansluitingskosten.

Na lang klant te zijn geweest elders, vond die provider het tijd voor een forse prijsverhoging ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en dit… Om deze complexe koppelingen te kunnen bouwen, wordt aangeraden om te starten met een Magento webshop. Hierdoor heb je ook een verhoogd risico om gehacked te worden. Daarom moet je de installatie altijd up to date houden. Daarentegen heb je bij Woocommerce wel meer controle en flexibiliteit over hoe de webshop wordt gevuld.

Woocommerce: Producten Wijzigen En Toevoegen

Je kunt duidelijk zien vanuit welke bron een bezoeker komt en by way of welke weg op jouw webshop hij tot een aankoop komt of wellicht afhaakt. Het is makkelijk om te signaleren of een bepaalde landingspagina of productpagina niet goed loopt. Daarnaast kun je gemakkelijk notities plaatsen in je statistieken. Zo kun je makkelijk achterhalen welke actie je uitvoerde voordat er een piek kwam in de conversie. Wanneer het niet wenselijk is dat de koper alle producten in de shop ziet, is Autorespond het beste. Dat is bij diensten, die je lanceert, meestal het geval. Voor diensten (aanmeldingen, inschrijvingen and so on.) is Autorespond dus het handigste.

Er zijn minder plugins voor nodig om gecompliceerde producten op te zetten. Magento is voor grote complexe webshops met veel producten uitermate geschikt. Een van de belangrijkste functionaliteiten binnen een webshop is het beheren van je producten. Het opzetten van producten on Woocommerce is verrassend makkelijk en je kunt zowel digitale als fysieke producten verkopen. Doordat WordPress en dus Woocommerce ook het meest gebruikte platform is, worden hier ook de meeste aanvallen op uitgevoerd. Met Magento heb je al een goede standaard beveiliging en met wat hulp van een developer kun je dit nog verder verbeteren.

Ls je een webwinkel wilt beginnen of vernieuwen, dan zal WordPress je waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Mocht je nou een functie willen toevoegen maar je weet niet precies hoe je dat moet doen of met welke plugin. Aarzel dan niet, de WPsupporters zijn echte WooCommerce specialisten en wij helpen jou graag. Mocht jij je webshop willen uitbereiden met functies, dan hoop ik dat bovenstaande lijst je hiermee zal helpen.