Welke Apps Zitten Standaard Op Je Iphone En Ipad?

Of de Web Client om de extensie automatisch te configureren. Tik op het kruisje linksboven om de app te verwijderen.

Deze reisplanner voor tram, trein, bus, metro en/of veerboot legt je precies uit hoe je van A naar B komt en houdt daarbij rekening met de actuele reisinformatie. Is er een storing, dan krijg je direct een alternatieve route gepresenteerd. Als u de app niet uit de App Store op uw Mac hebt gehaald, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app om hulp te krijgen met updates. Tik op en kies vervolgens een deeloptie of tik op ‘Doe app cadeau’ . Als je via internet, telefoon of e‑mail contact opneemt met AppleCare, helpt een van onze ruim 5000 medewerkers je om je geld terug te krijgen. Elke dag beoordelen moderators over de hele wereld hitlijsten in de App Store op kwaliteit en juistheid. Meer over Alle apps moeten voldoen aan onze richtlijnen.

Van De Apps Wordt Automatisch Gecontroleerd Op Malware

Onze redacteuren zetten elke dag nieuwe verhalen online, van exclusieve wereldpremières tot interviews achter de schermen. Via de App Store heb je de mogelijkheid om verschillende nieuwe apps te installeren. In de TV app heb je toegang tot de films die je op je iPhone of iPad geplaatst hebt. Dit kan een video zijn die je gekocht hebt via de iTunes Store, maar natuurlijk ook je eigen video vanuit iMovie bijvoorbeeld. Met toegang tot meerdere protocollen kun je verschillende iOS-apparaten verbinden met dezelfde VPN-server. Met ruimte voor 6 apparaten voor je account kun je je hele huishouden tegelijkertijd verbinden met NordVPN-servers.

Meer over We helpen app-ontwikkelaars om slim gebruik te maken van onze nieuwste hardwaretechnologie. We helpen app-ontwikkelaars om slim gebruik te maken van onze nieuwste hardware­technologie.

App Store

Als je de app weer installeert, worden je gegevens dus mee teruggezet. Uit onderzoek blijkt dat iPhone-gebruikers best streng zijn als het gaat om apps van derde partijen te downloaden uit de downloadwinkel. Kieskeuriger dan gebruikers op Android, die hun apps uit de Google Play Store halen. Apps app in de App Store scoren beduidend slechter dan dezelfde apps die je uit Google Play haalt. In het beste scenario wil je een app ontwikkelen voor Android en iOS, zodat je zoveel mogelijk gebruikers kunt aanspreken. Dit is alleen helaas niet altijd mogelijk, door bijvoorbeeld het budget of tijdnood.

En zonder reclame of opdringerige abonnementen. Blader door de tabbladen ‘Vandaag’, ‘Games’, ‘Apps’ en ‘Arcade’ om interessante apps te ontdekken. Of tik op het tabblad ‘Zoek’ om iets specifieks te zoeken. Als u een game vindt waarbij ‘Arcade’ wordt vermeld,neemt u een abonnement op Apple Arcadeom de game te spelen.