Website Laten Maken

Met WordPress Kan Veel, Maar Niet Alles

Je kunt nu ook zelf je WordPress web site sneller maken zonder hulp van een developer. Test voordat je begint met het doorvoeren van de verbeteringen je web site in GTmetrix.com of instruments.pingdom.com om de huidige snelheid te berekenen. Voer de check website maken na elke wijziging die je hebt doorgevoerd nogmaals uit om de wijzigingen een positieve invloed op de snelheid heeft. Stuur een mail naar , dan vertellen we je er meer over. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om te zorgen dat de database geen vertragende issue wordt, is het goed om deze regelmatig WordPress hosting op te schonen. Dit kan handmatig, maar dat kost veel tijd en het is erg foutgevoelig.

Houd me op de hoogte van nieuwe reacties op dit bericht. Je kunt je ook aanmelden voor updates zonder een reactie te plaatsen. Buro Staal is een prime bureau dat zich met een hele persoonlijke aanpak altijd weet te onderscheiden. Gevolg is niet alleen een goed resultaat, ook een mooie route naar het resultaat toe!

Het uitbesteden aan een plugin is sneller en veiliger. De plugin die je hiervoor kunt gebruiken is WP-Optimize.

  • Beeldmateriaal is belangrijk.
  • Gelukkig zijn er websites te vinden waar foto’s beschikbaar zijn die je wel altijd mag gebruiken.
  • Tijdens het maken van je WordPress web site hebben we templates geïmporteerd die direct een aantal foto’s met zich mee brachten.
  • Iedereen maakt gebruik van foto’s op zijn of haar website.

De WP Rocket plugin die we bij tip 5 noemden, heeft ook een database optimalisatie optie. Als je het aantal plugins wilt beperken, is dit een zeer goede plugin die je kunt gebruiken voor zowel caching als database optimalisatie. Maak voordat je met database optimalisatie aan de slag gaat altijd eerst een back website maken-up van je website. Mocht er iets te enthousiast geoptimaliseerd worden, dan kun je altijd je again-up terugzetten 🙂 Je weet nu dat het belangrijk is om een snelle web site te hebben, omdat deze beter rankt in de zoekmachines en voor betere conversies zorgt.