Wat Is Woocommerce? En Wat Kan Je Ermee?

De free of charge variant kent minder mogelijkheden, waardoor je al snel voor de betaalde versie moet kiezen. Wanneer je een simpel product hebt kun je “eigenschappen” gebruiken om specifieke product eigenschappen aan te geven. Deze worden vervolgens in je webshop standaard getoond in een tab onderin je product details.

Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Met de ‘YITH WooCommerce share for discounts’ plugin geef je de klant een reden om een pagina of product te delen. Je kunt de klant een couponcode geven in ruil voor een like, share, tweet, and so forth. Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer gross sales. Met de ‘WooCommerce Product Filter’ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters.

De koppeling tussen WooCommerce en Exact Online neemt je veel werk uit handen. Alle gegevens uit je webwinkel worden automatisch elke 5 minuten gesynchroniseerd met je Exact Online omgeving. API koppeling haalt alle bestellingen op uit WooCommerce en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode. Heeft u in uw WooCommerce omgeving de mogelijkheid per multi shop de plug-in te installeren? Zo ja, dan kunnen we per shop een koppeling maken met een account in het verzendsysteem.

Maak dan gebruik van de Parcel Pro WordPress hosting plugin of API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschikt u over een uitgebreid online verzendportaal waarmee u eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. De webshops die wij voor onze klanten ontwikkelen beschikken allemaal over WooCommerce. Omdat het gratis te gebruiken is, kunnen wij de prijzen van onze webshop abonnementen laag houden, wel zo fijn. Als je deze plug-in hebt geïnstalleerd kan je gebruik maken van Woocommerce en de functionaliteiten hiervan. Zo maak je het beheren van webshop heel eenvoudig met verschillende functies zoals voorraad- en belastingbeheer en verzendintegratie.

Mogelijkheden

Of je nu web begin met het on-line verkopen van jouw producten of diensten of al jarenlang online mooie resultaten behaalt. Met woocommerce richt je snel een professionele en veilige webshop in. Mede door de duizenden beschikbare plugins kan je jouw bezoekers een uitgebreide, veilige en snelladende webshop voorschotelen. Als bedrijf heb je verschillende wensen voor het bestelproces van een bezoeker. WordPress biedt een scala aan mogelijke koppelingen die kunnen worden gelegd met WooCommerce. Hieronder enkele zeer gebruiksvriendelijke plugins die helpen met betrekking tot de bestellingen en de verschillende mogelijkheden. Online bestaan er meerdere tutorials die jou stap voor stap door het hele WordPress en Woocommerce installatieproces heen loodsen.

Deze worden gescheiden omdat linken naar de webshop niet kan via de bedrijfswebshop. Er een ‘frame’ in knutselen is een mogelijkheid, maar dit gaan vaak ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Maar naast WordPress leren aan andere ben ik er voorstander van om ook het platform écht zelf te gebruiken. Daarom ben ik mede eigenaar van de succesvolle webshop Emmathee.nl. Via de snel bewerken methode kun je snel en op een eenvoudige manier je voorraad beheren. Het enigste wat je hoeft te doen is te klikken op snel bewerken. Vervolgens kun je de optie voorraad beheren activeren en bijwerken.

Daarnaast is het mogelijk om met iDIN een leeftijdsverificatie te doen als specifieke producten dit vereisen. Facturen worden meegestuurd met de bevestigingsmail, maar zijn uiteraard ook through “Mijn Account” te downloaden. Hoewel de free of charge versie al redelijk uitgebreid is, biedt de premium versie ook nog wel een paar interessante voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om PDF Proforma facturen, Creditnota’s e-mailpakbonnen en nog veel meer te maken! Bestellingen kunnen ook automatisch naar je printer verstuurd worden. Dit is een relatief simpele, maar tegelijkertijd zeer krachtige plugin. Deze plugin stelt je in staat om direct een PDF factuur mee te sturen met de bevestigingsmail.

De Koppeling Is Mogelijk Gemaakt Door Sponiza It

Ziet er prima uit, maar ik ben wel benieuwd of ik meerdere producten naast elkaar kan zetten. Op deze methode kan je ook een apart menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens ‘footer’ aanvinken).

De WooCommerce backend is geïntegreerd in de backend van WooCommerce. Geen moeilijk gedoe dus met 2 aparte beheerders systemen. Jouw webshop heeft gewoon 1 systeem voor de beheerder.

Degenen die workarounds hebben toegepast krijgen het advies deze te verwijderen nadat ze geüpdatet hebben naar WooCommerce 5.5.2. Wij bieden jou de instruments om on-line succesvoller te zijn, voorzien van de de hoogste internet hosting efficiency en beste service. Als eerste in de markt bieden we alle WooCommerce hosting met one hundred pc NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Daarnaast komen alle web sites in 24/7 website monitoring en beschikken ze over toegangscontrole o.b.v. IP adres. Zo kunnen we garanderen dat jouw WooCommerce webshop veilig, stabiel en snel blijft. Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand.

  • Met een toegewijd staff houden wij jouw web site snel, soepel en veilig.
  • Kost jou niets additional en wij krijgen kleine vergoeding.
  • Ook vind je er thema’s die perfect integreren met WooCommerce.
  • P.S. Ga je voor elk product gratis verzending aanbieden?

Denk hierbij aan een automatisch bericht dat wordt verstuurd wanneer een product op de wensenlijst in de aanbieding is. Een wensenlijst functie is dus meer dan een lijst met producten die je klanten naar familie of vrienden sturen wanneer zij jarig zijn.

Deze tekst wordt dan op de web site in die balk/mededeling getoond. Om te laten weten dat de webshop nog in testmodus is. Koppelen en het gebruik van de koppeling is free of charge en blijft gratis.

Creëer Je Eigen Stijl Met Woocommerce

Onderstaande is alleen van toepassing als je bestellingen doorzet naar Exact Online facturen of bestellingen. In de lijst met debiteuren staan alleen de Exact Online debiteuren waarvan de naam een specifieke substring bevat. Je kunt hier een relatie leggen tussen de betaalmethoden in de webwinkel en een website bouwen vaste debiteur uit je Exact Online administratie. Bestellingen met een betaalmethode uit de lijst worden dan altijd onder deze debiteur geboekt. Er worden in dat geval geen nieuwe debiteuren aangemaakt. Zijn de BTW instellingen gedaan en opgeslagen dan zul je altijd de ingestelde BTW tarieven zien.

Al mijn producten staan wel gewoon in mijn catalogus en Facebook winkel maar krijg de catalogus niet gekoppeld met Instagram. Webgebaseerd open supply e-commerceplatform dat helpt bij het creëren van een on-line winkel met thema’s, betaling, verzendopties en meer. Shopify heeft een functionaliteit waarmee je zelf titels en beschrijvingen aan je foto’s, pagina’s en producten kunt toevoegen. Zoals je wellicht weet is WooCommerce net als WordPress gratis te downloaden by way of WordPress.org.

Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen. We zorgen in deze fase ook voor de nodige koppelingen met bijvoorbeeld Google Ads en uiteraard WooCommerce. Na een aantal feedbackrondes ben jij helemaal tevreden over de look-and-feel en opbouw van je webshop. Onze UI-specialisten zetten de wireframes om in designs voor elk soort pagina van je webshop, zoals de categoriepagina, de productpagina en de contactpagina. Tijdens de kick-off meeting brengen we je wensen in kaart.