Plissegordijnen? Plissés Op Maat ® Plissegordijnenexpert Nl

Geniet van sfeervolle lichtinval in de woonkamer zonder dat je inkijk hebt en privacy verliest. Onze plisségordijnen, ook wel dupli plisségordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die kruislings over elkaar zijn gelegd. Hierdoor staat er een honingraat structuur, wat een zeer verzorgde uitstraling heeft en ideaal is om een ruimte te isoleren. Plissé Webshop duo rolgordijnen gordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Zo kun je een plisségordijn beschouwen als een ideaal compromis tussen stijl en bescherming tegen de zon. Begin uw keuze voor het perfecte plissegordijn met de keuze tussen standaard en honingraat . Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen.

plisse gordijnen

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor uw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit. Bereikt u precies de uitstraling die bij de gevel van uw woning, kantoor of terras past. Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat. Bij langdurig uithangen kan de plooi van een plissé uitzakken. Het advies is de plissé regelmatig volledig op te trekken.

Gevoerde Gordijnen Hebben Een Chique Rijke Uitstraling

Zo vindt u het perfecte Plissé rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.

Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. Bij plisségordijnen met top-down/bottom-up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde los. Je kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Dan zit de gordijnstof in het midden van het raam. Daarnaast hebben we ook plissés die uit twee schermen bestaan.

Wat het product nog veelzijdiger maakt, functioneel en mooi! De geplooide plissé is geschikt voor ramen van iedere grootte. Wist je dat het opmeten van een Dupli Plissé gordijn heel gemakkelijk zelf te doen is en dat wij je op afstand ondersteunen met al je vragen. Wij maken daarna je plissé gordijnen op maat en de verzending is gratis. Lees onze uitgebreide meetinstructie en schroom niet om onze klantenservice te contacteren als je vragen hebt.

  • Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer.
  • Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel.
  • De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat creëren een subtiel spel van licht en schaduw.
  • Kies je voor een top down bottom up plisségordijn, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken, bijvoorbeeld alleen de onderkant.

Bij het opmeten van je plissé of duette kijk je waar je deze het beste kunt vastzetten. koop Rolgordijn Houd ook rekening met uitstekende raamhendels en de richting waarin je raam opengaat.

Of kies voor een handgreep; het LiteRise® bedieningssysteem. Het top down/bottom up model is fijn voor privacy.