Magento Webshop Nodig? Technisch De Beste Van Nederland

Security patches, upgrades, telefonische ondersteuning, and so on. Support vinden we minstens zo belangrijk. Bij alle technische problemen helpen we je graag. het beantwoorden van vragen over of gerelateerd aan de webwinkel software, producten en diensten die je bij ons afneemt.

Denk aan zaken als het onderhoud, assist, bugfixing en capaciteit voor uitbreidingen. Dit geeft jullie zekerheid en stabiliteit. Ook zorgen we er hiermee voor dat de verwachtingen van beide kanten helder zijn. Binnen de SLA is bijvoorbeeld de ureninzet per maand terug te vinden voor alle onderdelen en toelichting omtrent wat we nu precies doen.

Het helpt jou bij het efficiënt beheren van alle productinformatie. Wil je een maatwerk Magento webshop laten maken met PIM koppeling? Wil je je Magento 2 webshop laten overnemen?

Neem contact op om jouw webshop te bespreken. Voor al onze klanten stellen wij aan het start van een project een Service Level Agreement op. In deze SLA spreken we af in welke mate en met welke snelheid gereageerd wordt op een probleem of storing voor jouw webwinkel.

Dankzij de koppeling tussen jouw ERP software program en de Magento webwinkel, worden gegevens continu uitgewisseld en hou je zicht op het hele proces. Wij verzorgen ERP koppelingen magento tussen Magento en jouw ERP systeem zoals: Lees meer over onze Exact Globe koppeling,Navision koppeling of Daarnaast kunnen wij maatwerkkoppelingen verzorgen met elk gewenst pakket.

Dit doen wij met behulp van middleware. Wil je eenMagento webshop laten maken met ERP koppeling? Biedt jouw organisatie via verschillende on-line kanalen veel producten aan? Met een PIM systeem hou je het overzicht.

PIM is de afkorting van productinformatiemanagement en een ‘single supply of reality’ voor alle productdata. Ook zorgt PIM voor een eenvoudige distributie naar alle offline en online kanalen. Geïnteresseerd in PIM integratie voor Magento 2?

We verzorgen het graag voor jouw webwinkel. We werken hiervoor samen met Akeneo; een van de marktleiders op het gebied van PIM. Akeneo PIM is gebaseerd op het Symfony three magento hosting– framework en is modulair, flexibel en met focus op high efficiency gebouwd.

Ook staat in deze overeenkomst welk onderhoud we verrichten aan je webshop. Nemen wij je webshop over, dan stellen we ook altijd een Service Level Agreement op. Hierin leggen we de beschikbaarheid en ondersteuning huge.

In het geval van overname gaan we alles goed bekijken: de code, de entrance-finish van de webshop, de hosting, de domeinnaam, etc. Op die manier kunnen we je bestaande freelance beoordelen en een inschatting maken voor het overnemen en werkbaar maken van de Magento webshop. Een Magento webshop laten maken door een professioneel Magento ontwikkelteam?