Magento Webshop Koppelen Aan Je Imuis Online Boekhouding

Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen geef hierin aan waar de webshop staat . Je kan ook bellen naar voor persoonlijk contact.

Je kunt ook door mij jouw webshop laten updaten naar de nieuwste versie van Magento. Je webshop wordt dan helemaal opnieuw opgebouwd met de responsive template als foundation. Het aanpassen van een bestaande template is meestal ook mogelijk, mits deze klaar is voor de nieuwste Magento versie. Ik kan ook jouw emblem magento, de kleurstelling en de afbeeldingen overzetten naar jouw nieuwe webshop.

De kosten voor het laten updaten van Magento verschilt per webshop. De kosten zijn afhankelijk van de huidige versie van jouw webshop en het aantal extensies dat is geïnstalleerd op de webshop. Soms kan het gebeuren dat de extensies opnieuw magento hosting moet worden aangeschaft, of dat ze moeten worden vervangen door andere extensie . Deze kosten hangen ook af van het aantal artikelen en het aantal informatiepagina’s op jouw webshop. Deze kosten liggen meestal rond de €2450,- excl.

Mijn web site laten onderhouden Het nut van een up-to-date CMS en web site Het verhuizen van een WordPress website Mijn web site functioneert niet meer goed.

Ik geef graag meer informatie. Type opdrachtWordpress onderhoud OnderhoudGraag meenemen in offerte Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website webshop freelance. Een kleine greep van klanten die voor dWork hebben gekozen

Uiteraard ben je welkom op ons kantoor, dat te vinden is in Den-Haag. Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van forty eight klant beoordelingen © 2004 / 2020 dWork webdesign – Den Haag Dat is wat een goede web site voor u doet.

In overleg wordt jouw nieuwe webshop dan vorm gegeven. Naast het updaten van Magento moet ook de geïnstalleerde extensies op de webshop worden geupdate naar de nieuwste versie. De werkwijze hiervoor verschilt per extensie en is tevens afhankelijk of deze nog beschikbaar zijn. Uiteraard maak ik een overzicht van alle extensies op jouw webshop en check dan elke extensie na het updaten, dit zal gebeuren op een check locatie. Indien de webshop beschikt over maatwerk dan zal ik dat handmatig opnieuw moeten inbouwen.

Goede Documentatie

Waarom updaten van een website belangrijk is Browser caching activeren by way of .htaccess Hoe maak je je WordPress website Google vriendelijk Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30.