Magento 2 Webshop

Marketingvoordelen omvatten de mogelijkheid om producten te verkopen, promotionele prijzen aan te bieden en kortingsbonnen te geven. Sommige van de meer geavanceerde marketingfuncties zijn nog steeds alleen gereserveerd voor mensen die Magento Commerce gebruiken.

Algoritmen worden gebruikt voor het maken van verzend- en belastingberekeningen. U kunt uw klanten ook unieke inkoopopties bieden, zoals een zoekopdracht op de inventariswebsite en een knop voor direct kopen. Wereldwijde verkoop geeft je ook een groot voordeel, omdat je dingen als meerdere valuta’s en talen kunt ondersteunen. SEO magento wordt automatisch geconfigureerd, tenzij je zelf dingen wilt gaan doen en dingen wilt veranderen.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de ingebouwde instruments voor klantenloyaliteit. Dus, als je alleen met Magento Open Source werkt, zul je een add-on of ontwikkelaar moeten vinden om je eigen loyaliteitsprogramma te bouwen. Ten slotte zijn mobiele optimalisatie en de standaard SEO-tools opgenomen in beide versies van Magento.

U kunt ook een koppeling maken naar een breed scala aan verkoopkanalen zoals eBay en Amazon. Het mooie aan de Magento-integratie is dat al je inventaris wordt gesynchroniseerd met de web site.

Voor eindgebruikers vermindert dit de vraag naar codering en krijgt u reside previews van de storefront. U moet echter een further extensie downloaden om deze service te gebruiken, wat voor sommige klanten problematisch kan zijn. Magento voorraadbeheer maakt verschillende aanpassingen mogelijk om bij te houden welke items in en uit uw winkel komen. U kunt bijvoorbeeld nagevolgde objects controleren en de nummers voor minimal- en maximumaantallen wijzigen.

Kortom, verzending, betalingen en een geïntegreerde kassa zijn ingebouwd in elke Magento-versie. Het is niet nodig om te upgraden naar Magento Commerce om de beste ondersteuning voor betalingsverwerking te krijgen. U moet wel integreren met een externe betalingsgateway voordat u aan de slag gaat. Het goede nieuws is dat dit uw e-commerce winkel niet te veel mag magento hosting beperken. Een snelle zoektocht naar integraties op Magento Open Source 2 levert meer dan 300 resultaten op.

Daarom zullen uw klanten geen artikelen kopen die niet op voorraad zijn en hun hoop opwekken. Een ander ding dat ik leuk vind aan freelance-inventaris is de automatisering.

U kunt dus gerust zijn, wetende dat de zoekmachines uw website vinden en dat alles netjes op kleinere apparaten wordt weergegeven. Magento biedt betalingen met één klik, verify-outs voor gasten en verzending naar andere adressen, indien nodig. U kunt zelfs een ‘later factuur’-programma instellen om uw klanten te helpen en de aankopen te financieren.