Je Eigen WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Wat raad je aan als je geen webshop hebt maar alleen een betaalmodule wil met iDeal én WordPress hosting kortingscouponnen wil kunnen aanmaken? Die dan ook nog eens zo min mogelijk kost?

Dus als iemand een suggestie heeft? Mollie cost is dan zeker goedkoper geworden, zero,45 ct per transactie. Overige betaalmethoden zijn ook niet duur: /nl/pricing

Liefst zou ik met zo min mogelijk partijen willen werken en met een Transactional PSP. Hoi Hieke, dank voor je bericht, maar ik kan hem niet goed beantwoorden. En vooral omdat je ook met coupons wilt werken denk ik dat je toch snel op een shop oplossing uit komt. Maar misschien vergis ik me en zijn er alternatieven.

Dat klopt inderdaad, de prijzen zijn behoorlijk naar beneden gegaan bij Mollie. Ik zal de tekst aanpassen hierop, dank voor je tip! Targetpay staat inderdaad nog niet in het overzicht. Ze hebben een gratis WordPress plugin.

Over De Woocommerce Billink Plugin

Lees onze handleiding Woocommerce en leer in eenvoudige stappen hoe je iDeal aan je webshop toevoegt! Of schrijf je in voor onze free of charge WordPress Nieuwsbrief en mis niets! [/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Laat het ons weten en geef je ranking! Nieuw e-e-book over WordPress 5 nu gratis downloaden. Bomvol de beste Gutenberg Tips & Trucs Na je inschrijving ontvang je direct het free of WordPress website charge e-e-book. Daarna zenden we je 1x per maand de gratis WordPress nieuwsbrief.

Ontbreekt er nog een aanbieder? Staat jouw favoriete PSP voor WooCommerce er niet tussen? Laat het ons weten en wij zullen de lijst verder aanvullen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_message color=”alert-success”]Hulp nodig?

Je mailadres is veilig bij ons, géén spam! Zelf gebruiken wij TargetPay als PSP in combinatie met Woocommerce. zeker de moeite waard om ook eens te bekijken. Interessant artikel; ik ben hard op zoek naar een betaalmodule voor WordPress.