Informatie Over Hypotheken, Hypotheekrente, Hypotheek Afsluiten

Als uw salaris binnenkomt op een ABN AMRO rekening. Heb je een leuke woning gevonden en benieuwd wat je maandlasten worden? Met onze tool kun je niet alleen je max hypotheek berekenen, maar ook eenvoudig je maandelijkse hypotheeklasten berekenen.

Wij informeren je ook over onze dienstverlening. Als je op ActueleRentestanden.nl hypotheekrentes vergelijkt, zie je bij één bank steeds verschillende rentes. Er zijn meerdere kolommen met daarboven ‘NHG’ of een percentage (bijv. 60%). Er zit vaak een behoorlijk verschil tussen de rentes in die kolommen, ook al gaat het om een hypotheek bij dezelfde bank met dezelfde looptijd.

Hypotheek Oversluiten Of Niet?

Je kunt zelf alvast een inschatting maken van de haalbaarheid op basis van de hypotheek rekentools op onze website. Je kunt het on demand webinar volgen op een tijdstip wanneer het je zelf uitkomt. Schrijf je hieronder in en ontvang direct een link per mail naar het webinar. Deze kun je dus starten hypotheek oversluiten op een gewenst moment. Als er nog belangrijke zaken spelen die specifiek zijn voor jouw situatie, dan ontvang je hierover uiteraard advies. Denk bijvoorbeeld aan levensverzekeringen of kapitaalverzekeringen. Als klant ontvang je bij Oversluiten.nl een log-in voor je eigen online omgeving.

Als de waarde van je huis hoger is dan de hypotheekschuld dan kun je je huis verkopen met winst. Je kunt nu een hypotheek bij iedere andere aanbieder afsluiten. Als je je hypotheek oversluit naar een andere hypotheekverstrekker, betaal je net als bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek notariskosten. Deze kosten rekent de notaris onder andere voor het opstellen van de nieuwe hypotheekakte en het opnieuw inschrijven van je hypotheek in het Kadaster. Val je in de categorie ‘bijna altijd een goed idee om over te sluiten’? Maak dan zelf een berekening met onze Oversluit-berekening.

Uw Online Hypotheek Aanvraag

Een taxatierapport van de woning die u wilt financieren. De kennis- hypotheek en ervaringstoets test of u genoeg weet van hypotheken.

Lees hier onder welke voorwaarden je als startend ondernemer een hypotheek kunt afsluiten en wat de mogelijkheden zijn per bank. Hoe lang het duurt om een hypotheekaanvraag te beoordelen verschilt sterk per bank. Ook kan het afhankelijk zijn van het moment waarop de aanvraag ingediend wordt.