Hypotheken, Wij Kijken Verder Dan Alleen Uw Salaris

Deze berekening is een vereenvoudigde berekening die slechts bedoeld is als indicatie. Aan de berekeningen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Dan mag je de vergoedingsvrije ruimte van alle actieve leningdelen inzetten op je aflossingsvrijehypotheek.

  • In al onze communicatie staat je persoonlijk hypotheekdossier centraal.
  • Op die manier komt uw droomhuis ineens een stuk dichterbij.
  • Alle berekeningen zijn gebaseerd op cijfers van 2022.
  • Ook dat kunnen wij eenvoudig voor jou regelen.
  • De maandlast kan veranderen als de rente hoger of lager is als je een offerte aanvraagt of een andere hypotheekvorm kiest.

De maximale vraag over hypotheek wordt dan alleen op basis van uw inkomen berekend. Afhankelijk van uw partners leeftijd gelden er andere regels voor het berekenen van de maximale hypotheek. Bij De Hypotheekshop nemen wij jou dit graag uit handen. Wij geven advies via de telefoon of door met elkaar te videobellen. We hebben dus geen kantoor nodig om jou te ontvangen. Dat scheelt in de kosten, waardoor een hypotheek afsluiten via ons ook nog eens voordelig is. Met onze rekentools bereken je gratis je hypotheek, je maandlasten en of je hypotheek oversluiten voordelig is.

Hypotheek Oversluiten? Dit Moet U Weten

Vraag dus altijd je hypotheekadviseur om een persoonlijk advies voor je besluit je hypotheek over te sluiten of niet. Je hypotheek oversluiten betekent dat je een nieuwe hypotheek afsluit bij je huidige hypotheekverstrekker of een andere bank. Vervolgens los je met die nieuwe hypotheek je huidige hypotheek af.

Als je een nieuwe hypotheek afsluit kan je dus een lagere rente krijgen. Als je een nieuwe hypotheek afsluit, kies je ook altijd een rentevaste periode. Je bepaalt dan voor hoeveel jaar je de huidige rente vastzet. Binnen deze periode heb je dus de zekerheid over wat je aan rente over je hypotheek betaalt. Maar wat nou als de rente binnen je rentevaste periode daalt? Je hypotheek oversluiten kan dan voordelig zijn. Een andere reden om je hypotheek over te sluiten kan zijn dat de nieuwe hypotheek betere voorwaarden heeft.

Hypotheken

De daadwerkelijke hypotheekaanvraag begint met het aanvragen van een offerte bij de geldverstrekker van uw keuze. Zodra u, bij voorkeur samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur, een vergelijking heeft gemaakt, kunt u de aanvraag doen. En houd ik wel genoeg hypotheek oversluiten geld over voor nieuwe meubels? Je moet er even doorheen, het is niet anders. Omdat een hypotheek geen kleinigheid is, hebben wij ervoor gekozen met onafhankelijke professionele adviseurs samen te werken. Zij helpen je graag als je een IQWOON hypotheek wilt.

Controleer de stukken met ons als jouw hypotheekadviseur en stuur ze ondertekend terug. Na definitief akkoord van de geldverstrekker is je hypotheek geregeld. Hiervoor staat eveneens een periode van 2 weken. Wil je graag weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Of wil je weten of je hypotheek oversluiten voordelig is? Zodra alle aangeleverde informatie en documenten kloppen, krijgt u van de hypotheekverstrekker het definitief aanbod.