How To Move Your WordPress Website To A New Hosting Or Other Domain

Aan te raden is om eerst het “StartUp” plan te kiezen. Echter is de keuze vrij om een uitgebreider plan te kiezen, als je dat liever wilt. Als het goed is heb je al een domeinnaam bedacht. In dit geval gaan we er even vanuit dat je een nieuwe domeinnaam in je hoofd hebt. Let goed op de juiste extensie.

Als je website gaat groeien, kan je altijd nog naar een uitgebreider pakket gaan. Je kan na afloop van het gekochte aantal wordpress website maanden zelf beslissen of je door wilt gaan bij SiteGround. Om jezelf te registeren kan je hiernaartoe (Ook 60% korting!) gaan.

Als je alles right hebt ingevuld en akkoord gaat met de voorwaarden van SiteGround, WordPress hosting dan kan je de betaling afhandelen. Als het goed is heb je een aantal e-mails gehad van SiteGround.

Als je iets naar beneden scrollt, zie je dit op je scherm: Klik bijWordPress Hosting opGET STARTED.

Domeinnaam ($10 Tot $

  • Hosting is wat duurder en kost gemiddeld rond de €10 euro per maand wanneer je begin.
  • Gelukkig heb ik een mooie aanbieding voor je.
  • Domeinnaam en webhosting aanschaffen

Beveiliging En Onderhoud Van Je WordPress

Je hebt dus geen creditcard nodig. Als je naar beneden scrollt kom je terecht op het bovenstaande scherm. Je kan er ook voor kiezen om een periode van 24 of 36 maanden te kiezen. Hiermee bespaar je aanzienlijke kosten. Ook optioneel is om een “SG Site Scanner” erbij te nemen om je website te beschermen tegen virussen en hackers.

Nadelen Van Goedkoop Webdesign

Als je klaar bent klik je op PROCEED. Bovenin dit scherm vul je wat persoonlijke wordpress website gegevens in. Het mooie is dat je ook metIDEAL kan betalen!