Hoe Installeer Ik Woocommerce?

Om het vertrouwen van je bezoekers te krijgen en het vertrouwen van je klanten te behouden is de veiligheid van je e-commerce platform superbelangrijk. Je moet sowieso zorgen dat je je platform met een SSL-certificaat beveiligt.

Dus dit is absoluut een must-have als je de conversie in je webshop wilt verbeteren. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat je de producten ook daadwerkelijk zelf verkoopt by way of je eigen webshop. Dan zijn er een aantal zaken belangrijk als het gaat om het daadwerkelijk verkopen van een product. Er zijn veel punten waarop een potentiële klant kan besluiten de webshop weer te verlaten. Het ontbreken van USP’s, een ingewikkeld bestelproces en het ontbreken van contactgegevens zijn hier een aantal voorbeelden van. Daarnaast is het aan te raden de klant ook te ‘helpen kopen’. En dat kan soms al met een aantal kleine aanpassingen!

Heel kort samengevat werkt een eenvoudige webshop bouwen als volgt. De nummers verwijzen naar de punten die we doorlopen hebben.

Twee zeer grote spelers op het gebied van ecommerce, Shopify en WooCommerce. Beide platformen zijn geschikt om een webwinkel mee te beginnen. Grote kans dat je al eerder van deze partijen gehoord hebt maar de ins en outs nog niet kent.

Veel Bekeken Paginas

Dat betekent dat het flexibel is en je kunt het volledig customizen. Dit zijn de WordPress plugins die je in ieder geval moet hebben. Gebruik je WooCommerce en lijkt het je wel wat om iDEAL als betalingsoptie te gebruiken? Dan moet je weten dat jij je niet bij iDEAL aan kunt sluiten. Dit komt voornamelijk doordat WordPress bedoeld is voor blogs en niet voor webshops. Toch zien we steeds vaker dat mensen voor een WordPress-webshop kiezen.

  • Vanuit dit overzicht kan je de verzendopties selecteren voor je zendingen en alle labels genereren en uitprinten.
  • Laat je niet alleen maar leiden door de kosten per transactie.
  • Ik bied webshops ook ondersteuning bij de setup.
  • Met deze plugin kan je alles voor je on-line store gereed maken.

WooCommerce is een free of charge plugin voor WordPress. Je hoeft geen maandelijkse abonnementskosten te betalen zoals je dat bij veel webshopsoftware wel doet. Automatiseer de verkoop van uw producten op on-line marketplaces en beheer uw bestellingen, rechtstreeks vanuit uw eigen webshop. De mogelijkheid om te koppelen met meerdere administraties, magazijnen, webshops of verkoopplatformen. Bijna 45% van alle web sites op het web maakt gebruik van WordPress.

Woocommerce Installeren

Waar SiteGround namelijk gebruik maakt van managed WordPress hosting kiest Cloudways voor Cloud internet hosting. Betrouwbare hostingpartij en direct ook super betaalbaar. Hostinger zou voor jou daarom zo maar eens de juiste internet hosting partij kunnen zijn.

De gemiddelde PC is makkelijk te hacken en lang niet zo goed beveiligd als de servers waar een on-line boekhoudprogramma gebruik van maakt. De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijks geback-upt. Vanuit één dashboard al uw klanten en administraties beheren tegen een aantrekkelijk prijsmodel.

Niet alle vervoerders zijn namelijk al standaard gekoppeld aan uw software. Verzenden wordt op die manier alleen maar ingewikkelder. U moet met meerdere applicaties gaan werken om alles te kunnen versturen en te monitoren. Die manier van werken is tijdrovend en inefficiënt. WooCommerce is een uitbreiding voor WordPress en wordt gebruikt door bijna 20% van alle WordPress websites. Met deze uitbreiding verandert u gemakkelijk uw website in een webwinkel.

IDEAL Checkout heeft voor de WooCommerce module een plug-in ontwikkeld. Onderstaande download bevat, naast de iDEAL plug-in, ook een handleiding (readme.html) met o.a. Voeg de afmetingen rechtstreeks toe aan de productbeschrijving als je klanten de afmetingen van je product nodig hebben. Wanneer je import is voltooid, toont de pagina met het importoverzicht de particulars WordPress van je import. Controleer de berichten in het gedeelte controleren van het importoverzicht voor eventuele fouten. Je kunt je geïmporteerde gegevens handmatig bewerken door naast deze berichten op Artikelen bekijken te klikken.

De officiële plugin heet Facebook for WooCommerce. De plugin maakt het mogelijk om jouw full catalogus met producten uit je WooCommerce webshop direct te publiceren op je Facebook Bedrijfspagina. Niet langer één product delen op je Facebookpagina, maar direct je hele webshop beschikbaar in Facebook, altijd gesynchroniseerd en meteen te gebruiken. Sponiza IT ontwikkelt software program voor het koppelen van online systemen. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Sponiza IT by way of Vervolgens kom je in een scherm terecht waar wordt gevraagd welke knowledge Facebook uit je webshop magazine gebruiken. Door voldoende informatie geef je Facebook de mogelijkheid om sneller te leren van je webshop.

Voor een installatie brengen we € 39,50 excl BTW in rekening. Voor installaties hebben we toegang tot de webwinkel en het boekhoudsysteem nodig.

Schrijf u nu in voor een free of charge, persoonlijke demo. Het voorraad magazijn selecteren welke gebruikt wordt in de koppeling. Wanneer een bestelling wordt geïmporteerd controleert de koppeling of het e-mailadres WordPress hosting reeds aanwezig is bij de relatie gegevens in de boekhouding. Bij iWebDevelopment hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met de koppeling. Je kiest een abonnement en de koppeling is binnen 10 minuten actief.