Goedkope Plissé Gordijnen Op Maat Kopen

Ons systeem heeft handige schaarsteunen zoals bij vouwgordijnen en jaloezieën. Als de schaarsteunen bevestigd zijn, haak je de rail in en druk je de schaarsteunen dicht. De Plissé® zijn eenvoudig met Buiten rolgordijnen goedkoop kopen SmartCord® te bedienen. Of kies voor een handgreep; het LiteRise® bedieningssysteem. Ook ideaal, je kunt twee stofkwaliteiten in één combineren om bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie te creëren.

plisse gordijn

Uitstekende kwaliteit en eenvoudig online samen te stellen. Duo rollo rolgordijn besteld, snelle levering en past perfect.Zal zeker weer bestellen als we nieuwe zonwering nodig hebben. Luxaflex® Plissé® Shades zijn decoratieve en functionele gordijnen die je voor vrijwel elke raamvorm kunt gebruiken. De stof heeft een elegant plooienpatroon met keuze tussen twee plooibreedtes.

Plisségordijnen

Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale, transparante en niet-transparante banen. Kopen plisségordijnen Door de stoflagen te bewegen bepaal je zelf de gewenste lichtinval. Ook met plissé gordijnen bepaalt u helemaal zelf hoe het licht in huis valt. Zo kunt u met het Top down-Bottom up systeem meer privacy creëren in uw woning.

Plissé gordijnen zijn zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor kan op een bijzondere manier de lichtval naar binnen toe gereguleerd worden. Wordt er gekozen voor een warmte regulerende coating op de stofsoort, dan zijn deze gordijnen nog beter in staat om de warmte van de zon buiten te houden.

Zijn Plissé

Plisségordijnen voor draai kiepramen komen vaak voor en deze bieden wij ook aan. De plisségordijnen van ilumio hebben handige onderlat fixeersteunen. Hiermee wordt behalve de bovenste lat ook de onderste lat bevestigd aan het kozijn. Dat voorkomt dat je raamdecoratie gaat klapperen wanneer je jouw draai kiepraam kantelt en de wind waait. Plisségordijnen zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar.

Bij ilumio leveren we echter altijd Top Down Bottom Up plisségordijnen, die je meer vrijheid geven. Bij Bestel duo rolgordijnen online deze plisségordijnen kun je de boven- en onderkant zeer eenvoudig individueel van elkaar bewegen.

  • Of je nu raambekleding zoekt voor een standaard raam, openslaande deuren, een groot raam of draai-kiepraam; plissé gordijnen zijn mogelijk.
  • Voor uw plissé op maat hebben wij van u alleen de benodigde afmetingen nodig.
  • Voor de Luxaflex® Plissé gordijnen op maat leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & dim out.
  • Wist u dat ook de serre toepassingen van Plissé Shades leverbaar zijn met PowerView® Automation?

Het is niet nodig te boren omdat de voetjes op klemsteunen gemonteerd kunnen worden. Je bedient het gordijn met handgreepjes op de profielen aan het gordijn. Dit type gordijn is dan ook erg geschikt voor draai-kiep ramen. Kies je voor de top down bottom up variant, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken. Jaloezieën bestellen Of je nu kiest voor een plisségordijn met standaard maten of een plisségordijn op maat gemaakt, bij ons slaag je altijd. Al onze gordijnen zijn van de hoogste kwaliteit, daarom geven we standaard 3 jaar garantie. Vind je het belangrijk dat je dupli plissé gordijn top down – Bottom up comfortabel te bedienen is?

De verduisterende plisségordijnen houden het licht juist goed tegen. Dat komt doordat de achterkant van de stof wit is en de binnenkant van het gordijn voorzien is van een gemetalliseerde laag. Die weerkaatst het licht en de warmt, waardoor je kamer koel blijft. Daardoor hou je de muren rondom je ramen vrij, anders dan bij bijvoorbeeld gordijnen. Een plissé gordijn is uitermate geschikt voor een ruimte waar je de lichtinval wilt behouden, maar wel iets van raambedekking wilt. Als je iets meer verduisterends of isolerends wilt dan zijn er ook plissé gordijnen met een dubbel laag stof.