Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Web Site

En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. Omdat een WordPress webshop is opgebouwd uit verschillende bouwstenen in de vorm van plug-ins, is de kans groot dat er na een replace problemen ontstaan. De verschillende onderdelen kunnen dan niet langer goed met elkaar communiceren en je webshop werkt niet meer goed. Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress webshop te bouwen. Hieronder zetten we voor je op een rij wat je nodig hebt om jouw webshop te maken.

Webcrafter is een full service internetbureau dat jou ondersteunt met webdesign, development en online marketing. Eén van de makkelijkste manieren om meer mensen op je e-maillijst te krijgen is door te werken met een free of charge weggever. Denk aan een product sample, of een gids of brochure.

WordPress Thema Installeren En Instellen

WordPress en dan met name met de plugin Woocommerce ondersteunt bijna 20 miljoen websites over de hele wereld, dat is ruim 6% van alle websites die er vandaag zijn. Het laatste onderdeel van een WordPress webshop maken is het design van je webshop. Hoe het uiterlijk van je webshop er uit komt te zien, ligt vooral aan je gekozen thema. Ook websitebuilders zoals Elementor bepalen wat je kunt veranderen aan het design van je webshop.

Woocommerce is zogezegd een plugin die je installeert. Dit wordt de eerste plugin die geïnstalleerd gaat worden in deze handleiding. Ter informatie zijn er duizenden plugins met allerlei verschillende doeleneinden. In stap 10 van deze tutorial behandel ik nog eight wordpress website andere interessante plugins waarmee je een webshop kunt upgraden. Helemaal nu is het online ondernemerschap razend populair. Steeds meer webshops openen de virtuele “deuren”.

  • Met deze handleiding heb jij de mogelijkheid om zelf een werkende webshop te bouwen.
  • Wij ontwikkelen een e-commerce strategie en bouwen daarvanuit een webshop zodat je ook de gewenste resultaten behaalt en je merk naar een hoger niveau tilt.
  • Bedoel je dat je deze menu knop zelf wel nog blijft zien?
  • In deze plugin koppel je de webshop aan de betaalprovider door middel van een API-sleutel.
  • Bijna de belangrijkste onderdelen bij het starten van een webshop is een goede logistiek van de pakketten.

Bij Team Nijhuis ontwerpen wij webshops vanuit een strategie. Wij hebben kennis over alle aspecten die je tegenkomt bij het ontwerpen van een webshop in WordPress, van SEO wordpress website tot UX en UI design.

Een Voorbeeld Van Een Ingevulde Productpagina

De overbodige pagina’s kunnen in de Prullenbak; onder elke pagina staat daarvoor een klikbare optie. Als je later toch minder tevreden bent met je keuze, kan je weggegooide pagina’s weer terughalen uit de Prullenbak.

Daarnaast had ik nog een vraag of je misschien weet of het mogelijk is om woocommerce te laten werken met punten i.p.v. geld. Ik wil dat mijn personeel kan afrekenen met punten . Hij wil dit bestellen en rekent af met de punten die hij heeft.

WordPress Vs Magento: Wat Kiest Konic?

Mocht je merken dat deze ruimte vol loopt, dan is het in de meeste gevallen altijd mogelijk om je hostingpakket te upgraden. De opslagruimte, of disk area, geeft aan hoeveel mB of gB aan spullen je digitaal kan opslaan. Hou hierbij rekening dat je ook zelf een aantal back-ups (2 á 3) achter de hand kan houden mocht het even een keer tegenzitten. Kies dus voor een pakket waar je de ruimte hebt om je webshop te laten groeien en backups kan draaien. Wees daarnaast op de hoogte van de geldende hard- of softlimits.

Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan.

Op deze methode kan je ook een apart menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens ‘footer’ aanvinken). Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een licentie webshop aanbieder zoals Lightspeed en CCV Shop bijvoorbeeld. Hierbij kun je gebruik maken van een vereenvoudigd CMS en krijg je constant assist mocht het nodig zijn. Hiervoor betaal je wel een maandelijkse bijdrage van enkele tientjes tot honderd euro in de meeste gevallen. WordPress is van oorsprong gemaakt om een weblog website WordPress hosting te maken. Ook als je een webwinkel hebt kan het handig zijn om een blog toe te voegen om meer over je bedrijf en producten te vertellen. Het magazine dan ook geen verassing heten dat WordPress uitstekende mogelijkheden biedt om een weblog aan je webwinkel toe te voegen. Als je een webwinkel tegen zo laag mogelijke kosten wil beginnen dan biedt WordPress de beste oplossing.