Een Webshop Starten

Instellen Api Toegang In Magento 2

Hoe lager de tijd hoe beter dit is. Er zijn verschillende manieren om de TTFB verder te verlagen.

Verwijder ongebruikte plugins Test de snelheid van je website/webshop Voordat je begin is het goed om een nulmeting te doen.

Deze kennis stellen wij graag beschikbaar om jou een nog snellere magento webshop webshop te bezorgen. Deze gids is zo opgezet dat je veel zelf kunt doen en waar nodig eenvoudig hulp van een developer kunt inschakelen. Uiteindelijk behandelen we 14 optimalisatiepunten: Schakel Lazy Loading voor afbeeldingen in Gebruik een Content Delivery Network

Dit betreft een meetinstrument waarmee de reactietijd van de webserver inzichtelijk wordt gemaakt. Feitelijk magento webshop gezien zegt hij dus hoeveel tijd er nodig is om het eerste datapakket van de webserver terug te ontvangen.

Het is hierbij belangrijk om een locatie te selecteren die zo dicht mogelijk bij de locatie van je datacenter / hosting supplier zit. Dit schetst het meest realistische beeld van je resultaten. Een van de belangrijkste metrics hierbij is de Time To First Byte .

Doe dit eventueel in een Google Spreadsheet zodat je een goed vergelijk kunt maken nadat je snelheid optimalisaties uit dit artikel hebt doorgevoerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de snelheid van Magento. Hier zitten dan ook vaak performance magento hosting optimalisaties in die zowel frontend als backend een directe snelheidswinst opleveren.

Zo kun je hier onder andere met Magento geoptimaliseerde internet hosting winst mee behalen maar zijn er ook talloze opties om dit vanuit de applicatie aan te pakken. Hiervoor heb je een goede Magento developer nodig.

Uiteraard adviseren wij je om op alle metrics zo goed mogelijk te scoren. Het is dan ook raadzaam hier tijd aan te besteden. Te beginnen door een goed beeld te vormen.

Alleen dan weet je immers of de optimalisaties die je doorvoert ook daadwerkelijk effect hebben. Sites om de snelheid van je website te meten zijn bijvoorbeeld: Deze en meer tools leggen we uit in dit blogartikel over het testen van de snelheid van je web site.