De 10 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop In 2021

De communicatie van gegevens kan desgewenst beide kanten op. Denk aan synchroniseren van voorraden of het inschieten van een verkoopfactuur in de boekhouding. Een WordPress webshop is niet zomaar een digitale winkel waar jouw producten getoond worden.

Vraag jezelf dus goed af hoe jouw klanten zijn en wat zij zullen waarderen. Zorg ervoor dat je webshop er professioneel uit ziet, maar dat de gebruiksvriendelijkheid hier niet onder lijdt. Ons webbureau maakt succesvolle WordPress webshops voor zowel starters, de MKB en grotere bedrijven.

WordPres is een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. WordPress is een minder zwaar CMS dan bijvoorbeeld Magento.

Daarnaast bouw ik ook on-line leeromgevingen voor mijn klanten. WooCommerce is een plugin die WordPress omtovert tot webshop. Met de Mollie plugin kun je iDeal, PayPal, CreditCard en andere betaalmogelijkheden toevoegen aan je webshop. Productbeoordelingen op je web site zorgen voor sociaal bewijs, meer interactie en vertrouwen in je webshop. Benut daarom de kracht van productbeoordelingen. All in One web optimization biedt soortgelijke mogelijkheden, maar ziet er web even anders uit. Het maakt dan ook niet zoveel uit welke plugin je gebruikt.

Mijn Beste 10 WordPress Webshop Themes

Daarbij kijken we samen naar jouw onderneming en mogelijkheden qua optimalisatie in verschillende processen. Ook zijn wij er om tijd te steken in jouw social media! Wij steken er tijd in om creatief te communiceren met jouw volgers. Van jouw communicatievraag tot de content wordpress webshop wat geplaatst wordt, bij ons kan je hiervoor terecht. Er zijn twee soorten Content Management systemen die ver vooruit de concurrenten zijn.

  • Ook hebben alle grote banken zoals Rabobank Omnikassa en ING hun eigen betaalsysteem waarmee je een koppeling kunt maken met je webshop.
  • Met deze plugin kan je webshop functionaliteit toevoegen aan een bestaande WordPress website.
  • De plugin maakt namelijk automatisch samenvattingen van elk side in jouw webshop.
  • Heb je WordPress al geïnstalleerd op je webhosting?

In mijn geval is het dan deaanhouder.nl/vario-demo/products/. Dit zou voor een “WTF”-momentje zorgen als dit de eerste pagina was die ik ging aanpassen. Maar nu hebben we al redelijk wat ervaring met het aanpassen van elementen in de Pagebuilder. Bij ‘Media toevoegen’ kan je afbeeldingen in het blog plaatsen. Met die drie schakeltjes kan je linkjes toevoegen en als je op ‘Alinea’ klinkt kan je zinnen veranderen in koppen. Ziet er prima uit, maar ik ben wel benieuwd of ik meerdere producten naast elkaar kan zetten. Klik onderaan bij ‘menu instellingen’ op ‘Hoofdmenu’ (of iets in de trant van ‘Primary Navigation).

Deze plugin is minder geschikt voor Nederlandse webwinkel maar volgens ons toch het vermelden waard. Er komen namelijk steeds meer webwinkels bij die digitale producten verkopen en daarvoor WordPress hosting bied ‘Easy digital downloads’ prima mogelijkheden. Deze compacte plugin is er speciaal voor gemaakt om digitale producten te verkopen zoals de naam wellicht al doet vermoeden.

WordFence is met haar three miljoen+ installaties één van de meest gebruikte beveiligsplugins ter wereld. WordFence voegt een firewall toe aan je web site die je moet beschermen tegen aanvallen van hackers. Dit betekent dat bedreigende factoren worden geweigerd van je website, waardoor aanvallen van buitenaf dus direct geweerd worden. We praten uiteindelijk over de snelheid van je website. Die moet acceptabel zijn voor de bezoeker met het aantal producten dat je wilt verkopen. Als de gebruikerservaring goed is, zal je website converteren en praat je over een succesvolle implementatie.

In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een half breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Met deze pagebuilder kan je designelementen toevoegen en de volgorde veranderen met een drag-and-drop systeem. Ik wil weten hoe de pagina’s zijn opgebouwd, ik wil de titels vertalen in het Nederlands en ik wil de pagina’s al een beetje vullen met ‘good enough’-teksten. Ik heb vervolgens besloten dat ik eerst alle pagina’s die in het menu staan wil aanpassen. Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben. Als je later iets specifieks wil aanpassen, dan kan je ook gericht op zoek gaan naar de optie die dat aanpast.

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een weblog WordPress geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het blog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.

Nadat WooCommerce werd overgenomen werd het steeds makkelijker om een webshop te ontwikkelen met gebruik van WordPress. Modern Minds ontwikkelt webshops en websites in WordPress waarin je makkelijk je content material kunt beheren. Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van WordPress webshops. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als professionele webshop. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem aan hangt. Als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Al sinds 2005 ontwikkelen wij kleine en grote WordPress webshops voor onze klanten.

De consumption kan digitaal, telefonisch of door middel van een persoonlijk gesprek. Tijdens deze consumption zullen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken.