Beste WordPress Hosting In Nederland

Mooiere Lijsten Op Je WordPress Website Met Font Awesome

Door de demo-content material is ons oude menu vervangen. Die kunnen we terugzetten door linksboven op ‘Een menu selecteren om te wijzigen’ te klikken en onze menu te selecteren. Daarna klik ik onderaan bij Locatie tonen op Hoofdmenu om ons menu het hoofdmenu te maken

De footer is nu een beetje chaotisch met een shortcode van het contactformulier waarvan we web de plugin hebben verwijderd. Maar bij het installeren van de demo-content material kwam een further plugin genaamd Elementor – Header, Footer & Blocks. Waarschijnlijk kunnen we, als we die plugin verwijderen, de footer aanpassen bij de Widgets, maar dat gaan we nu niet doen. Met Google Analytics kun je jouw bezoekersstatistieken bijhouden en met de Google Search console kun je zien hoe jouw web site WordPress hosting presteert in Google. Je kunt zelfs zien op welke woorden je rankt en hoe hoog.

  • Het instellen van WordPress themes is misschien wel het lastigste onderdeel van het leren werken met WordPress.
  • We gaan zo kijken naar een paar instellingen van het thema dat we nu gebruiken.
  • Dit komt voornamelijk omdat iedere ontwikkelaar zijn of haar eigen systeem moet maken om het thema te beheren.
  • Daarna kiezen we voor een gratis thema met homepage .

Een WordPress

Ik wil eigenlijk ook een weblog, dus ik maak een nieuwe pagina aan en noem die Blog. Daarna voegen ik de pagina Blog aan het menu to. Wanneer je dan op de site WordPress naar de pagina gaat die je Blog hebt genoemd, dan zie je geen blog .

Je kunt dan bovenaan aangeven welke pagina de berichtpagina/weblog wordt. Op de web site zie ik dan nog een winkelwagentje – dat komt door de plugin met de webshop functionaliteit, website bouwen WooCommerce. Ik wil geen shopfunctionaliteit en geen contactformulier in de footer, dus ik ga naar plugins en deactiveer beide plugins. Na het deactiveren kun je de plugin verwijderen.

Dit komt omdat we nog niet hebben aangegeven dat daar de ‘blogfunctionaliteit’ moet komen. Dat kan via Instellingen -> Lezen.