Beheer Je WordPress Web Site Met Mobiele Apps

Globaal gezien kan er onderscheid worden gemaakt tussen handmatige installatie en een automatische 1-klik-installatie. Bij STRATO zijn beide opties mogelijk, maar de 1-klik-installatie gaat het snelst. Via je klantenlogin installeer je WordPress binnen een minuut. Vervolgens kies je een gebruikersnaam en een wachtwoord voor je WordPress beheerpaneel. Bij langzaam ladende websites zijn afbeeldingen vaak een stiekeme boosdoener. Het gebruik van te grote afbeeldingen heeft namelijk een flinke impression op de laadtijd van je web site. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen zo klein mogelijk zijn, maar uiteraard met behoud van de kwaliteit.

WordPress maakt gebruik van een database om alle informatie op te slaan. Al jouw instellingen, pagina’s, berichten, and so forth. worden in deze database opgeslagen. Iedere keer als een bezoeker op jouw website komt, moet de informatie van die pagina opgehaald worden uit de database. Door gebruik te maken van caching kun je dit proces versnellen.

Stap 5: Beaver Builder Plugin En Het Astra Thema Installeren

Als jij bezig bent met het maken van jouw eigen WordPress website is er natuurlijk een ding dat niet mag ontbreken en dat is een formulier. Je wilt namelijk dat bezoekers eenvoudig contact op kunnen nemen of een offerte formulier kunnen invullen als ze op jouw website website bouwen zijn. Het is ook mogelijk aangepaste links toe te voegen. Deze zijn bijvoorbeeld handig wanneer jij een merchandise in het menu wilt doorlinken naar een andere website.

De vele verschillende manieren waarop deze plugin uw website sneller maakt zal de gebruikerservaring van uw on-line dienst aanzienlijk verbeteren. Ik zie in de foutmelding MijnWebsite.nl.nl staan, ik denk dat het goed gaat als je MijnWebsite.nl.nl met zoek/vervang vervangt door mijnwebsite.nl? Je kunt alle tabellen uit de database verwijderen (verwijder / drop) en de aangepaste versie importeren. De plugin die je hiervoor kunt gebruiken is WP-Optimize. De WP Rocket plugin die we bij tip 5 noemden, heeft ook een database optimalisatie optie. Als je het aantal plugins wilt beperken, is dit een zeer goede plugin die je kunt gebruiken voor zowel caching als database optimalisatie.

Veelal gebruikt voor winkels voor items als inloggen, winkelwagen en account. Met een thema als Divi kun je ook ervoor kiezen om bepaalde foto’s niet te laten zien op de de mobiel. Je kunt zelfs hele secties alleen voor de laptop maken en een uitgeklede versie voor de mobiel. Dit verkleinen zorgt ervoor dat je web site sneller laadt en minder data nodig heeft als je op de mobiel wordt gevonden. Heb je een mooie kleur op een web site gevonden dan kun je bijvoorbeeld de extensie colorzilla in Chrome gebruiken om de kleur te vinden. Dit kan je natuurlijk ook gebruiken voor de foto’s die je zelf hebt geplaatst op je website.

Het voordeel van deze optie is dat je flexibeler bent bij de keuze en installatie van plugins en thema’s. Een plugin is een bestand dat een functie aan je WordPress website WordPress website toevoegt of bestaande functies beïnvloedt. Er zijn duizenden plugins verkrijgbaar, die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Voer daarom regelmatig updates uit, gebruik veilige wachtwoorden en installeer geen onbetrouwbare WordPress-thema’s en -plugins. Nee, WordPress is niet moeilijk om mee te werken. Maar het hangt er wel vanaf wat voor site je wilt maken. Met onze automatische installatie en de handige WordPress-handleiding is het een eitje. Onze WordPress internet hosting is speciaal gemaakt voor websites met WordPress. Maak gebruik van onze installatieservice om WordPress free of charge te installeren op jouw webhosting pakket.

  • Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt.
  • Het niet updaten van WordPress leidt op termijn tot een onveilige web site.
  • Maak een keuze wat voor contractperiode je aan wilt gaan en klik vervolgens op de knop “Doorgaan” om naar de volgende stap te gaan.
  • De kosten zijn waarschijnlijk enkele tientallen euro’s voor een domeinnaam, de internet hosting en een WordPress theme.
  • Of we nemen het van je over, als dat voor jou de beste oplossing is omdat je even geen zin of tijd hebt om het zelf te doen.
  • Rechtsboven in de zoekbalk typ je GeneratePress in en installeer je het theme.

De kans dat toekomstige klanten je op internet zullen tegenkomen, wordt veel groter. En als het klikt, komen ze sneller naar je toe. Je bouwt met je lezers een band op; zonder dat je dit misschien in de echte wereld met hen doet.

Wanneer je website gemaakt is en on-line staat, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je ontvangt op je web site. Ik maak altijd gebruik van Google Analytics om de statistieken bij te houden. Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht WordPress hosting heeft geschreven. In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account. Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi. Vervolgens is het naar beneden scrollen tot je de afbeelding ziet staan. Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.

Web Site Bouwen Met WordPress: Wat Is Mogelijk?

Ik wil bijvoorbeeld met dit artikel scoren op allerlei zoekwoorden die te maken hebben met een WordPress website maken. Ik heb geprobeerd het allerbeste artikel ooit hiervoor te schrijven, zodat Google niet om mij heen kan. Zelfs nu is het echter geen garantie dat ik dan ook daadwerkelijk bovenaan kom te staan.

Ik wil zelf een eigen website gaan bouwen voor mijn eigen onderneming die ik dit jaar ben begonnen. Voor nu mag dit een simpele website zijn, need zodra de eerste inkomsten binnen zijn wil ik snel gaan investeren in een professionele en strakke website. Daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze servers. Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? Voor elke web site hebben we een geschikt pakket. Securitybedrijf Patchstack ontdekte 25 januari een lek in een plug-in, een technische toevoeging om WordPress meer mogelijkheden te geven. De betreffende plug-in vervangt de standaard WordPress-editor.