36 Woocommerce Plugins Die Wij Gebruiken Op Onze WordPress Webshop

Thema’s: Starten, Webwinkel, WooCommerce, WordPress Droom jij ervan om je eigen webshop te beginnen of ben website maken je ontevreden over je huidige webshop? Wellicht is de WordPress-plugin WooCommerce dan iets voor jou.

Ik ga akkoord met de privateness voorwaarden en algemene voorwaarden. Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven op onze web site. Wanneer je gebruik blijft maken van de website gaan we er vanuit dat je daarmee akkoord bent. Waar wil je meer over weten? Ik wil beter gevonden worden meer klanten betere webteksten meer weten over mijn bezoekers starten

Toch zit het grootste voordeel ‘m in de group van WordPress. Zij maken steeds nieuwe plugins of ontwikkelen plugins door, en bieden deze plugins vervolgens grotendeels gratis aan. Met deze plugins kun je nieuwe functionaliteiten aan je webshop toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan extra betaalmogelijkheden of een contactformulier.

  • Je kan daarna de demo content material bestuderen, kijken wat zij precies hebben gedaan en dan alles aanpassen naar wens.
  • De kans is redelijk groot dat je niet alle plugins nodig hebt, maar we kunnen web zo goed alles installeren en later verwijderen wat we niet nodig hebben.
  • In de afbeelding had ik ‘Demo content material’ niet aangevinkt, dat had ik achteraf wel moeten doen.

Ook Voor Bestaande Websites

Het voordeel voor jou is dat er hierdoor vaak verbeteringen worden doorgevoerd in WordPress. Het systeem wordt dus continu vernieuwd en voorzien van nieuwe functionaliteiten waarmee jij je web site of webshop kunt beheren. Daarnaast zijn er regelmatig beveiligingsupdates. Zo wordt het systeem veilig gehouden.

Account loopt automatisch af, tenzij je zelf actief verlengt door een on-line betaling te doen. Onze algemene voorwaarden en privateness voorwaarden zijn van toepassing, je verklaart deze te hebben gelezen en daarmee akkoord te zijn. Geef zoveel mogelijk informatie en enkele voorbeelden van designs waar je voorkeur naar uitgaat. Ook kun je een doc woocommerce bijvoegen waarin specificaties staan. Verwacht een reactie binnen 2 werkdagen maar vaak reageren we dezelfde werkdag nog!

WordPress is zoekmachinevriendelijk gebouwd. Dit houdt in dat web sites en webshops WordPress hosting die gemaakt zijn met WooCommerce, goed gevonden kunnen worden in zoekmachines.

Veiligheid Webshop

en ik heb een website een webwinkel een WordPress-web site nog geen web site nog geen domeinnaam Start je eigen WordPress-webwinkel met WooCommerce

Veel WordPress-gebruikers kiezen voor de plugin doordat deze, net als WordPress, erg gebruiksvriendelijk is. Als je WooCommerce in WordPress gebruikt, brengt dit een hoop voordelen met zich mee. Hieronder heb ik de 3 grootste voordelen voor je op een rij gezet. WordPress is gebaseerd op een opensource-systeem waaraan veel ontwikkelaars meewerken.

In dit artikel leg ik je uit wat WooCommerce precies is en wat de voor- en nadelen van deze e-commerceoplossing zijn. Ook zet ik 5 populaire WooCommerce-thema’s voor je op een rij. WooCommerce is een gratis webshop-plugin voor WordPress. Met deze plugin kun je eenvoudig zelf een moderne webwinkel maken. Wereldwijd is WooCommerce met miljoenen gebruikers de meest populaire webshop-plugin van WordPress.