35 Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

Het is ook mogelijk om een WordPress webshop op maat te ontwikkelen. Veel internetbureau’s kunnen dit voor je realiseren.

PS Ben je nog niet toe aan het bouwen van je eigen webshop en zit je nog in de ideefase? Lees dan dit artikel over het beginnen van een webwinkel. Maar dat is niet de grootste reden om zelf een webshop te bouwen. Dan installeren wij dewebshop software program WooCommerce . Wanneer je kiest voor een WordPress webshop, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Veel van deze dingen zijn overigens voor iedere webshop belangrijk.

  • Ook geven we wat advies over welk systeem het meest geschikt is voor jouw webshop.
  • Al onze webshops bouwen wij in WooCommerce, een extension van WordPress, die je website in een volwaardige webshop verandert.
  • Zij zijn als het ware de schakel tussen je webshop en betaalmethoden als iDEAL, PayPal en creditcard.
  • Ook wordt het factuur automatisch naar de klant verstuurd.
  • Dit is een perfecte manier om te laten zien aan potentiële klanten dat we ervaring en kennis hebben, dus logischerwijs levert dit veel nieuwe klanten op.

Laten we verder gaan met andere zaken die belangrijk zijn voor je WooCommerce webshop. Ga je producten verkopen die niet echt fysiek of real-life zijn, maar bv. Software of iets in die geest, verify deze optie dan aan …het verwijdert ook de verzendmogelijkheden.

Kosten WordPress Webshop Laten Maken

Laat dan een betaalbare full maatwerk WordPress webshop ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google. We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze on-line marketingspecialisten voorzien je graag van advies. Webshop gemaakt voor het verkopen van hondenbenches, hondenmanden en accessoires. Verder een landingspagina gemaakt voor verschillende zoekwoorden. Alleen is er gekozen vanwege web optimization om per product een aparte pagina te maken met uitgebreide informatie.

Per productpagina willen we some additional tabbladen toevoegen. Zo willen we op alle thee pagina’s een extra tabblad voor onze companion van het Ethical Tea Partnership. Loco Translate pluginMet deze plugin kun je heel eenvoudig alle vertalingen inzien van de plugin. Je kunt dan een Engelse time period WordPress website opzoeken en deze vertalen naar het Nederlands. De Google Merchant Center is het advertentie platform van Google voor alle purchasing advertenties.

De template kan namelijk aangepast worden naar de gewenste huisstijl om zo de juiste uitstraling te creëren. Ook zijn er een aantal betaalde templates beschikbaar of kun je een thema laten ontwikkelen door een websitebouwer. Alsnog ben je dan vrij goedkoop uit met een WordPress Webshop doordat er weinig uitgebreide modules geschreven hoeven te worden. Wanneer je van een WordPress website een WordPress webshop wil maken heb je een e-commerce plug-in nodig.

Dus een vrij eenvoudig course of voor je gebruikers. Waar je bij webshop software zoals WooCommerce zelf nog een aparte iDEAL plugin moet zoeken en configureren, zit bij Paytium de iDEAL functionaliteit ingebouwd. Het is niet nodig om een plugin zoals Pronamic Pay aan te schaffen om iDEAL betalingen te kunnen accepteren. Daarnaast kun het ook uitbreiden met tal van betaalde extensies om functionaliteiten aan je webshop toe te voegen. Opencart biedt mij wel alle mogelijkheden die ik kan bedenken bij een webshop. En ja, ik kan zeggen dat ik veel ervaring heb met Opencart en ook zelf diverse successen mee geboekt.

Hierbij de grootste voordelen van WordPress als je webwinkel software program. Waarom wil je een webshop in WordPress bouwen terwijl er nog tal van andere platformen speciaal voor webshop oplossingen zijn, zoals bijvoorbeeld Magento? Een woocommerce heeft als voordeel dat je alles in één omgeving kan integreren.

Start Een Eigen Webshop Met WordPress En Woocommerce

Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers. Wanneer u de plugin voor het eerst opent zal u een bericht zien waarin wordt gevraagd om uw stripe account te koppelen aan de plugin. Dit is noodzakelijk om betalingen te ontvangen, wanneer u inlogt via WordPress hosting de plugin zullen uw account specifieke ‘sleutels’ worden opgehaald.

Wanneer je benieuwd bent naar een van de thema’s die in dit artikel als voorbeeld zijn getoond, tik dan de naam van het thema in de zoekbalk in. Ook moet je per betaalprovider een aantal stappen doorlopen.

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden extra plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress webshop koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

Het is dus belangrijk om van tevoren het doel en het price range te bepalen. Wat is voor jou, en voor je bezoekers acceptabel, en wegen de kosten op tegen de opbrengsten. Meer visitors zorgt voor meer queries per tijdseenheid, dat kost snelheid omdat sources gedeeld moeten worden. Als erveel producten in een categorie zitten heeft dat invloed op de laadtijd. Als een product in meerdere categorieën voorkomt wordt de hoeveelheid opgehaalde information groter. Bij het lezen van de reacties leek het of Mark Rutte zojuist hogere belastingtarieven bekendgemaakt had.

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de information van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van web sites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.