35 Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

Steek daar dus de meeste tijd in en laat je webshop groeien. De plugin werkt met eenvoudig aanpasbare sjablonen. Ook kun je instellen wanneer klanten een factuur of pakbon ontvangen. Via de back-end kun je verder facturen downloaden en uitprinten.

Vraag jezelf dus goed af hoe jouw klanten zijn en wat zij zullen waarderen. Zorg ervoor dat je webshop er professioneel uit ziet, maar dat de gebruiksvriendelijkheid hier niet onder lijdt. Ons webbureau maakt succesvolle WordPress webshops voor zowel starters, de MKB en grotere bedrijven.

Dit werkt vaak niet alleen sneller, maar is ook laagdrempeliger voor de klant. Hierdoor kunnen bedrijven sneller reageren op vragen van klanten.

WooCommerce is een plug-in voor WordPress-websites die kan worden gebruikt om goed functionerende, succesvolle e-commerce winkels te creëren. Snelle webshop hosting voor Woocommerce is van groot belang voor de ervaring van bezoekers. Onze snelle servers met caching zorgen voor optimaal bereik van bezoekers. Uitbreidingen als een CDN zijn geen uitzondering voor optimaal resultaat. WordPress is het meeste gebruikte open supply cms systeem, dit gekoppeld aan de krachtige Woocommerce extensie zorgt voor een optimaal resultaat. Voor WordPress zijn er een aantal e-commerce oplossingen waarvan Woocommerce de meest uitgebreide extensie is.

000 Producten In WordPress

Het theme is echter multipurpose en males kan er ook prachtige company web sites mee maken. Het theme is 100% suitable met de Elementor pagebuilder en het is zeker een goed idee deze te integreren als u het geld ervoor kunt missen. Enfold is een van de best verkochte themes dit jaar en is voorbereid op de installatie van Woocommerce. Het werkt daar dus excellent website bouwen mee samen wat Enfold. Het heeft schitterende 1-klik installatie demo’s. Goed om te weten voor degenen die een restaurant web site willen beginnen, is dat Enfold good werkt met WooCommerce bookings. WooCommerce bookings is een van de beste plug-ins die er zijn om uw reserving optimaal te verwerken.

  • Hoeveel procent van jouw bezoekers plaatst wel iets in het winkelmandje, maar rekent vervolgens niet af?
  • Klik op de button hierboven voor een link naar het formulier waarin je kunt aangeven waar je interesse naar uitgaat.
  • Meer informatie over WordPress, neem dan contact op.
  • Dit betekent echter niet dat je vandaag reside gaat en morgen in de high drie staat.

Wil je zelf het design van de web site bepalen, dan kom je in veel gevallen niet om HTML en CSS heen. Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan een WordPress webshop. En het is eerlijk om deze ook allemaal te benoemen. Maar schrik niet, een aantal nadelen zullen misschien helemaal niet voor jou van toepassing zijn. Hieronder een voorbeeld van de analyse van Yoast. Per pagina kijkt het naar een aantal belangrijke SEO factoren voor een focus trefwoord.

Deze plugin is minder geschikt voor Nederlandse webwinkel maar volgens ons toch het vermelden waard. Er komen namelijk steeds meer webwinkels bij die digitale producten verkopen en daarvoor WordPress hosting bied ‘Easy digital downloads’ prima mogelijkheden. Deze compacte plugin is er speciaal voor gemaakt om digitale producten te verkopen zoals de naam wellicht al doet vermoeden.

Je zou betalingen by way of PayPal kunnen laten lopen, maar PayPal is niet enorm bekend in Nederland. Daarna starten we met het kiezen van een hostingpakketen hetvastleggen van een domeinnaam. Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

Natuurlijk moet de bezoeker deze producten uiteindelijk bestellen en betalen. Om betalen mogelijk te maken kan je weer een betaalprovider plugin installeren zodat er betaald kan worden met iDeal of creditcard.

Dit wil je voorkomen, omdat het zorgt voor een rommelige webshop. Daarnaast hebben we ook heel veel variaties van onze producten. We willen graag dat bij de specifieke variatie ook een aparte variatie afbeelding wordpress webshop wordt geplaatst. Bij de standaard variatie weergave moet de klant namelijk eerst op de variatie klikken om alle variaties te zien. We wilde dit vereenvoudigen door een afbeelding variatie toe te voegen.

Het toevoegen van producten en productcategorieën is zo gepiept. De kosten voor het laten maken van een WordPress webshop zijn niet met één bedrag te benoemen. [newline]In de regel maken wij webshops op maat, waardoor de totale kosten altijd anders zijn.

Zoekmachines indexeren websites met een SSL certificaat namelijk hoger. Ook maken onze servers elke 10 minuten een volledige backup van je web site en voeren wij exams en updates altijd uit in een testomgeving. Bij klik & Steen is jouw WordPress website of webshop dus altijd in veilige handen. Mijn probleem is dat ik heb nu een webshop by way of strato.