35 Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

Snelheid

» Onderverdeling in categorieën en subcategorieën Als relatief nieuw product heeft WooCommerce goed gekeken naar zowel “traditionele” webshopfuncties als naar recentere e-commerce ontwikkelingen. Op advertising gebied biedt WooCommerce dan ook veel functionaliteit. » Productbeoordelingen (evaluate/scores)

  • Zet alles in de goede volgorde.
  • Om een submenu te maken, moet je het merchandise iets rechtsonder het hoofdmenu-item te slepen.
  • Heb je nog geen WordPress menu?
  • Daarna slepen wij de menu-items in de juiste positie.

U beschikt immers over alle CMS-functionaliteiten van WordPress… en die zijn enorm veelzijdig. Voor specialty retailers en area of interest retailers is een webshop o.b.v. WooCommerce en WordPress dan ook zeker een overweging. Een WordPress/WooCommerce webshop vormt hierop geen uitzondering. Ook hierbij zorgen we ervoor dat bezoekers van uw webshop deze net zo makkelijk kunnen bekijken als op een “gewoon” scherm.

Ook hebben ze op deze manier inzicht in hun bestelstatussen en orderhistorie. Is WordPress + WooCommerce de oplossing voor uw webshop?

WooCommerce kent standaard verschillende verzendmethoden, die door middel van add-ons verder zijn uit te breiden. WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant WordPress hosting waarin u de webshop onderhoudt. Klanten van uw webshop kunnen zich bij een aankoop registreren. Ze krijgen dan een klantaccount waarin ze eenvoudig hun contactgegevens en adresinformatie kunnen inzien en beheren.

» Gelaagde navigatie: filteren op productkenmerken » De zoekmachinevriendelijkheid van WordPress WooCommerce biedt standaard een aantal betaalmethoden en er zijn veel add-ons beschikbaar waarmee deze kunnen worden uitgebreid. Alle voor de hand liggende betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, betaling op factuur en PayPal kunnen worden gekoppeld. Hierin onderscheidt een gecombineerde WooCommerce/woocommerce zich duidelijk van oplossingen die puur op e-commerce gericht zijn.

WooCommerce maakt het mogelijk om naast “gewone” producten ook uiteenlopende andere productsoorten te verkopen. » Attributensets voor productfiltering

Niche outlets en specialty retailers zullen dan ook good uit de voeten kunnen met WooCommerce/WordPress. Voor “heavy responsibility” webshops met vele duizenden producten zijn oplossingen als Magento en SEOshop wellicht een beter alternatief. Als u zich voor het eerst oriënteert op het gebied van webshopoplossingen, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat voor u de meest geschikte oplossing is. Tijdens een gesprek bekijken we graag wat uw ambities zijn en welke webshopoplossing daar het greatest WordPress website bij kan previous. Neem dus gerust contact met ons op voor een afspraak:mail onsof bel en vraag naar Martin van den IJssel.