24 Onmisbare Woocommerce Plugins Voor Je Shop In 2020

WooCommerce heeft standaard een aantal betaalmethodes beschikbaar zoals Bankoverschrijving en PayPal. Om betaling met iDeal of MisterCash mogelijk te maken is er een plugin noodzakelijk van een betalingsprovider zoals Pay.nl of Mollie. Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen voor de orders automatisch gemaakt worden.

De e-mails, de facturen en de pakbonnen moeten zijn voorzien van de juiste taal. Onze aanpak om een professionele webshop te laten bouwen Als creatief webdesign bureau pakken wij alles aan wat nodig is om het maximale resultaat te realiseren voor jouw WordPress webshop. Samen ontwikkelen we de juiste strategie en de doelen. We bouwen de WooCommerce webshop verder uit met slimme digitale marketingtools om jouw klanten 24/7 te bereiken.

Stap 1 Een Nieuwe Installatie Voor WordPress Aanmaken

Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een fysieke winkel. Je kunt je zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Je marktgebied en omzetpotentieel wordt dan ineens aanzienlijk groter. Om ook succesvol in het buitenland te zijn, zal je naast het Nederlands, ook vreemde talen moeten toevoegen aan de webshop. Niet alleen op de webshop zelf, maar ook in de backend van de webshop.

Je hoort bij ons niet snel “Dit kan niet”. Alles is mogelijk, maar we zullen altijd kritisch zijn om te bepalen of je wens noodzakelijk is bij het behalen van de doelen. Neem nu contact met ons op. Webapplicatie ontwikkeling WordPress webshop met WooCommerce

WooCommerce, dé plugin voor uw WordPress webshop! Wij bij finalwebsites vinden dat WooCommerce de beste keuze is. Deze WordPress webshop plugin is een open-source project waar de ontwikkeling door Automattic, het bedrijf achter WordPress zelf, wordt gewaarborgd. Een groot voordeel van de WooCommerce plugin is dat deze free of WordPress charge is. Hierdoor ontstaan voor de klant minder ontwikkelingskosten en zijn toekomstige updates in de meeste gevallen niet met hoge kosten verbonden.

Met een kortingsbon kan je een korting toe kennen aan een product in de winkelwagen of bij de kassa. Dit kan een vaste prijs zijn, maar ook een percentage. Of deze korting gegeven moet worden vanaf een bepaald aankoopbedrag kan je zelf bepalen.

Met behulp van een e-commerce plugin kan elke website in een professionele WordPress webshop worden veranderd. Hierdoor bent u in staat om zonder een grote investering een professionele webshop te beginnen.

Geschikt voor zowel grote als ook kleinere webshops Soms zult u misschien horen of lezen dat WooCommerce alleen voor kleine webshops geschikt is, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk WordPress webshops met meer dan 100 WordPress hosting.000 producten.

Een drukke of grote webshop eist dan wel een groter hostingpakket dan een kleine webshop met minder bezoekers. Wij helpen u graag met de juiste keuze en configuratie. Eenvoudig te upgraden door professionele uitbreidingen voor de verschillende functies die u binnen een webshop nodig heeft Eenvoudig in het gebruik; het consumer interface van WordPress wordt voor miljoenen gebruikers ontwikkeld.

Verbeter Je Woocommerce Webshop Met Deze Checklist

Zodra een bestelling is geaccordeerd, verstuurd het systeem automatisch de factuur per WordPress website e-mail. Netjes opgemaakt in je eigen huisstijl. Makkelijker kan het bijna niet.

Meer Weten Over De Mogelijkheden Van Een WordPress Webshop?